Pevač Slobodan Radanović se ženi Jelenom Đuričanin u aprilu. Sloba je verio Jelenu pre nekoliko dana, a presten je košta pola miliona dinara, piše Srpski telegraf.

To se desilo pre nekolio dana. Bili su na večeri i on je odjednom izvadio presten od belog zlata optočen brilijantima! Jelena je bila veoma radosna, istog trenutka je pristala, odnosno rekla “da”. Nazdravili su uz vino za početak zajedničkog života i odmah obavestili najbliže prijatelje da je verena – kaže izvor blizak ovom paru.

Kako dalje navodi isti sagovornik, venčanje će biti upriličeno u aprilu ove godine, ali ne i velika svadba.

Zbog smrti Slobinog oca Dušana Radanovića ove godine njih dvoje neće praviti veliko, gala veselje, već će se samo na proleće vančati u krugu najbližih, odnosno kumova. Venčaće se u opštini i crkvi, a nakon toga će otiću na ručak sa kumovima – kaže Slobin prijatelj.

Inaće, Radanovič i Jelena su započeli vezu krajem prošlog leta, odnosno kada je Đuričaninova odlučila da se razvede od supruga Igora Markovića, sa kojim ima dva sina. Sloba je, po tvrdnji njegovih bliskih prijatelja, odlepio za Jelenom, koja takođe i njega mnogo voli.

On nikada nije imao ženu kao što je ona – prelepa, pametna, a pritom veoma posvećena, plemenita i požrtvovana osoba. Pored toga što se ljubav između njih javila na prvi pogled, Slobu je ona zbog svih svojih vrlina dodatno osvojila. Jedva čekaju da dobiju i svoje dete – zavšili su sagovornici upućeni u detelje njihove veze.


scandalIvan Vučićević