U poslednje vreme Vojin Ćetković i njegova žena glumica Sloboda Mićalović ne nose burme! Scandal! saznaje da na svim događajima na kojima su bili u prethodnih mesec dana ni jedno ni drugo nisu nosili prstenje sa venčanja, pa je to mnoge navelo da pomisle da ovaj par, koji važi za najskladniji među javnim ličnostima, ima probleme u braku, te da se možda i razvode!

Sloboda za Vojina – Da li je zaista brak poznatog para na ispitu?!

– Pojedini iz glumačkih krugova čak šuškaju da među njima nije sve u najboljem redu i da je moguć čak i razvod, međutim, ne verujem da je to u pitanju. Oni nemaju nikakve probleme, jako se lepo slažu i u svemu se podržavaju. A što se burmi tiče, moguće da ih trenutno ne nose zbog nekih uloga i snimanja – objašnjava izvor Scandala!

NOVI STAR! Šok detalji tajne veze Ane i Karića: OVDE SU IMALI SE*S! Zilha UNIŠTILA Eda na sudu! ŠOK:Rada i Milan ponovo zajedno! Šabanovo nasledstvo NESTALO!

Jelena Karleuša: Ognjen Vranješ je OPSEDNUT!

“Rovarila sam po kontejneru, bilo me je sramota!” Majka Nataše Bekvalac otkrila nepoznate detalje iz pevačicinog života!

Gori Instagram! Posle vesti da su je PROTERALI, Anastasija se oglasila sa Tajlanda!

Inače, i Vojin i Sloboda su poslednjih dana pomalo zabrinuti jer je njemu pozlilo na premijeri jednog filma, pa ga je čak i hitna odvela na infuziju. Sloboda tada nije bila sa njim, ali ne zbog problema o kojima mnogi nagađaju, već zbog svojih obaveza. Inače, Vojin je kolabirao zbog jake prehlade i premora, pa se sada oporavlja kod kuće, a verujemo i da je Sloboda uz njega.

https://www.instagram.com/p/B8YHEINA6lP/

– Moj muškarac, moja ljubav, moj život – napisala je jednom prilikom Sloboda, dok je Vojin tada u intervjuu  otkrio kako šanse da brak opstane rastu sa zajedničkim temama

– Naš brak je kao i svaki drugi, trudimo se da pronađemo vreme za sebe jer je glumački posao stihijski. Najvažnije je pomiriti se sa time da je to naš život i da ne treba tražiti da budemo neki drugačiji ljudi, da živimo na silu nekim drugim životom…

Sloboda priznaje – Svađe su sastavni deo svakog braka!

Sloboda smatra da su sastavni deo jednog ljubavnog odnosa i napetost, kao i male svađe.

– Imam tu sreću da je Vojin stariji deset godina i u odnosu na mene mnogo je mirniji i staloženiji. On je taj koji često smiruje neku situaciju. Živiš sa cimerkom pa se posvađate, kamoli sa suprugom u braku. Naš brak je stabilan, blago je napet i uzbudljiv, a ja to volim. Da je drugačije, bilo bi mi dosadno – rekla je o odnosu sa mužem Sloboda Mićalović, kojoj razlika u godinama između njih nimalo ne smeta.

View this post on Instagram

Banja Luka Kestenburg

A post shared by Vojin Cetkovic (@vojin_cetkovic) on

– Kada je brak sklopljen iz ljubavi i Bog vas pogleda da ste jedno za drugo, onda ide mnogo lakše. Danas nije lako opstati u ovom ludilu dok svi jurimo za najosnovnijom egzistencijom. Veoma je teško u sve to udenuti ljubav i ne biti umoran za sve te stvari, a u tome je ključno razumevanje supružnika. I u našem braku bude uspona i padova, ali svaki sukob rešavamo ljubavlju – dodala je glumica u intervjuu o braku sa Vojinom Ćetkovićem, ali se ovde nije zaustavila.

– Vaspitavana sam da je porodica izuzetno važna. Mislim da je to što se porodice raspadaju veliki problem društva. Volim da pripadam i da neko meni pripada, da imam decu i porodicu – kazala je Sloboda.


ScandalPrivatna arhiva