Modni kreator Saša Vidić poznat je kao čovek bez dlake na jeziku koji redovno oštro komentariše javne ličnosti. Na njegovoj meti našla se i Snežana Dakić koja mu nije ostala dužna.

Naime, Vidić je u emisiji “Paparazzo lov” bez dlake na jeziku izneo svoj stav o voditeljki Snežani Dakić, koja se našla na listi seksi cica.

S obzirom na to da je u pomenutoj emisiji prikazan snimak poznate voditeljke kako se provodi na Crnogorskom primorju, Saša je bez pardona opleo po njenom fizičkom izgledu.

“Trebalo bi da ima dva kruga utezanja kako joj se ne bi video stomak”, prokomentarisao je Saša, a onda se nadovezao na izjavu Snežane Dakić, koja je nedavno ispričala da u njenim emisijama nema mesta za starlete.

“Ona je nešto pričala kako neće da dovodi starlete u svoje emisije. Izvini, a šta si ti”, obratio se Vidić poznatoj voditeljki u emisiji “Paparazzo lov”, a onda je dodao:

“Snežana Dakić je starleta”, zaključio je Saša.

Snežana Dakić nije bila oduševljena takvim komentarom pa mu je na damski način, a opet oštro odgovorila.

“Godinama me proziva i zaista nije moj nivo da komentarišem njegove negativne stavove o meni. Ne želim da ulazim u polemiku sa njim”, rekla je Dakićeva,  piše “Alo!”.

Onda je ipak popustila i otkrila:

“Poznajem ga dugi niz godina i nikada se nismo svađali oči u oči, već me je uvek prozivao putem medija. Mogu samo da vam kažem da sam ga podržala kada je došao iz Borova Sela kao izbeglica i ne znam zbog čega ima toliki gnev prema meni”, rekla je Snežana.

SNEŽANA DAKIĆ BRUTALNO ODGOVORILA TINSKOJ posle optužbi za mobing


scandal!Ivan Vučićević, Instagram