Da manekenka Sofija Milošević ne odustaje od ambicije da postane žena fudbalera, govori i činjenica da jednog od najtalentovanijih sportista Luku Jovića ne ostavlja na miru, pa tako manekenka trenutno boravi baš kod njega u Madridu.

– Sofija se trenutno nalazi kod Luke u Madridu, gde boravi već neko vreme. Priče koje je Luka pričao kako Sofiju navodno uopšte ne poznaje su smešne. Njih dvoje se opušteno ponašaju u Španiji, kao da Luka nije oženjen. Oni su u Madridu prvo bili u šoping-molu, pa su se posle odmarali u jednom kafiću. Sofija je toliko zaludela Luku da je on zaboravio da ima ženu Anđelu Manitašević i sedmomesečnog sina Davida. Anđela je mnogo lepa žena, a pre svega dobra majka, tako da nije zaslužila da se Luka ovako ponaša prema njoj – priča izvor Blica i dodaje da su Jovića provalili i njegovi saigrači, kao i da je selektor reprezentacije ljut na njega.

– Luku su iz reprezentacije šutnuli zbog Sofije. On je prošlo okupljanje slagao da je povređen i da se mora vratiti u Madrid, a u stvari je ostao u Beogradu i izlazio je sa manekenkom. Selektor je saznao za to i šutnuo ga iz reprezentacije. Jović ima jako slabe partije zbog toga što je više fokusiran na ljubavni život, to jest na manekenku, nego na fudbal. Takođe se šuškalo da su u reprezentaciji tražili od selektora da Luku ne pozove da ne bi remetili red i mir, pošto je veoma neprijatno da se Jović sreće sa Ademom, koji je bio dugo godina sa Sofijom u vezi, a pričalo se da joj je čak i kupio stan od 300.000 evra. A Luka je Sofiji platio i reviju u Podgorici – završava izvor.

Ono što je posebno interesantno jeste činjenica da su fotografije njih dvoje prosleđene i Sofijinom bivšem dečku Ademu Ljajiću. Kada su mu drugovi poslali fotografije, napisali su mu: “Evo ti je devojka u Madridu, prešla je na špansku ligu”, na šta je on odgovorio da ga je baš briga.

I ONA ODE U GLUMICE: Sofija Milošević dobila ULOGU U FILMU! Igraće RAME UZ RAME s NAJPOPULARNIJIM srpskim glumcem!


scandal!instagram