Sofija Milošević osvanula je na sajtu za poslovnu pratnju, gde je do detalja izneto koje sve usluge pruža, a među njima je i seks.

Manekenka je gostovala u emisiji Dobro Jutro. gde je progovorila o neprijatnom iskustvu.

“Javio mi je jedan prijatelj, pa sam prvo pozvala mamu, koja je veoma jaka žena i imala je težak život. Samo mi je rekla da je ne zovem za ove gluposti. Javili su mi uveče, a niko me nije ništa pitao. Uvek nailazim na medijski linč u Srbiji, u Americi vam uvek daju vetar u leđa. Nažalost, takav je naš mentalitet, da ne volimo tuđi uspeh”, rekla je Sofija i dodala:

Ja ne mislim da sam talentovana u toj sferi, zato moram da se oblačim ovako i zavaram malo. Mene bi vratili i iznervirali se što se iza toga ne krije ta osoba sa slike. Nažalost, moje slike mogu da se iskoriste na svaki mogući način.”

Manekenka je progovorila i o svom bivšem dečku, Ademu Ljajiću, pa i koliko je uticala na njegov stil.

“Pokušavam da izvučem maksimum iz svog partnera. Ima on svoj neki stil, ali sam je morao da nosi ono što mu kupim. I da jede ono što sam skuvala”, izjavila je Miloševićeva kroz smeh.

Sofija je ispričala i detalje o svojoj karijeri, koje retko ko zna.

“Mene su zaustavili ljudi iz Srbije sa 14 godina. Ko želi da radi određene stvari, može da radi. Njujork je za mene bio ogroman šok, mislila sam da ću prvo ići u Milano, jer je Njujork zadnja stanica što se tiče mode. Sećam se da sam svaki dan plakala i da sam bila jako usamljena”, kaže Sofija, koja je upoznala mnogo poznatih ličnosti, a među njima i Leonarda Dikarpija.

“On je tako skroman. Družimo se već 10 godina, sve najbolje mislim o njemu. Bili smo zajedno na večeri, pričala sam mu dosta o Srbiji, a i on za dosta o Srbiji. On stalno kaže da su žene iz Srbije jake”, izjavila je.

ODMAH SE BACILA NA NOVOG DEČKA! Sofija ne gubi vreme i već je prebolela Adema i to sa ovim FRAJEROM


scandal!Ivan Vučićević, printscreen