Sofija Milošević nameračila se na Zlatana Ibrahimovića! Pošto joj je dvomesečna veza s Lukom Jovićem trenutno u krizi, manekenka očigledno ne gubi vreme i sebi traži dobre prilike.

Naime, nju je nedavno fudbaler Real Madrida otpratio na Instagramu, nakon čega je i ona njega, a ne zadugo posle toga zapratila je oženjenog švedskog reprezentativca, piše kurir.rs.

– Miloševićeva ne gubi vreme, slaba je na fudbalere milionere. Bacila je oko ni manje ni više nego baš na igrača koji igra za Los Anđeles Galaksi, iako je on u sretnom braku s Helenom Seger, s kojom ima dvoje dece. On joj nije uzvratio na zahtev jer ga prati preko 39 miliona pratilaca, a on samo 20 osoba, među kojima su uglavnom fudbalski klubovi i jedna poznata svetska kompanija – otkriva izvor.

Budući da Ibrahimović obožava svoju suprugu, Sofija će verovatno proći neprimećena.

– Ona je verovatno htela Jovića da napravi ljubomornim zbog trenutne svađe kroz koju prolaze – kaže izvor i dodaje da se Sofija i Luka čuju telefonom, ali se ne viđaju. On je u subotu doputovao u Beograd, nakon čega je odmah s društvom zapucao u noćni provod. Dok se s drugarima zabavljao u jednom lokalu, manekenka je bila u drugom. Jedan od razloga njihovog nezadovoljstva je taj što ona uporno pokušava da eksponira njihovu vezu.

SOFIJA I LUKA SEDE ZAJEDNO I SMEJU SE NASLOVIMA: Ugrabila fudbalera teškog 60 MILIONA, pa ne pušta tako LAKO


scandal!instagram