Dugo se spekulisalo o osmoj seozni „Parova“, ali je datum napokon poznat. Večeras u 21 čas počinje nesvakidašnji rijaliti na ovim prostorima.

U medijima se šuškalo ko bi mogao da postane žastitno lice nove sezone, kada je voditeljstvo u pitanju, te su nagađanja bila razna.

Portal „Alo.rs“ došao je do informacija koje otkrivaju voditeljski par osme sezone „Parova“!

– Produkcija je odlučila da zaista napravi nešto spektakularno. Shodno tome izabrali su da voditeljski par budu Vendi i Vojislav Šešelj. Poznato je u medijima da je između njih dvoje postojala ljubav, te je ovo sa sigurnošću odličan potez produkcije – rekao je dobro obavešten izvor za portal „Alo.rs“.

Kako se navodi, njih dvoje bi u tandemu odlično funkcionisali. Oboje su poznati kao osobe koje dižu prašinu u javnosti, samim tim nema sumnje da će osvojiti televizijsku publiku svojom duhovitošću i neposrednosti.

Pored njih, „Parove 8“ vodiće dobro poznata voditeljka Anđela Lakićević, koja je kao voditeljka i nosilac čitavog projekta. Njoj će se od ove sezone po prvi put pridužiti Jelena Maćić. Ona je poznata kao kontroverzna šminkerka, koja svojim stavovima ne ostavlja nikog ravnodušnim.

Iako je Maćićeva dugo bila protiv rijalitija, odlučila je da za pozamašnu sumu od 5.000 evra stane pred kamere rijalitija i zavrti igru kao voditeljka „Parova 8“!

Kupite SCANDAL! Tužna sudbina: EVO ZAŠTO DALILA NE MOŽE DA OSTANE TRUDNA! Đoković MORA NA OPERACIJU RAMENA! Ivan Gavrilović O VEZI SA ĆERKOM SLOBODANA MILOŠEVIĆA I SANDROM MELNIČENKO! (VIDEO)


scandal!promo