U redakciju tabloida SCANDAL! danas je stigla SMS poruka koju navodno potpisuje jedan od najboljih drugova Slobe Radanovića. U ovoj šokantnoj SMS poruci dobili smo obaveštenje da je Sloba noć nakon dočeka Srpske Nove godine proveo sa Natašom Šavijom. Poruku prenosimo u celosti:
Ona je došla u stan gde je Sloba bio sa dva druga. Njih je izbacila iz stana, a Slobu je seksualno napastvovala 45 minuta – piše u poruci koju smo dobili. Ovih dana u medijima se piše da Sloba svoju bivšu ženu zasipa sms porukama. Zbog toga sno je pozvali da vidimo šta će reći. Kija Kockar za sve ovo kaže sledeće:
–  Čula sam za to, i to je bio rzlog što do poslednjeg trenutka nisam znala da li ćemo zajedno nastupiti u emisiji Ami G Show. Međutim, ja sam profesionalac i odradila sam unapred dogovoreni nastup. To je njegov nivo, ali razumem ga jer što više lakih devojaka, to će lakše prikriti da je biseksualac, što je tužno da na taj način laže sebe i druge, svoju porodicu, pa i mene. Ja sam uvek tu da mu pomognem, ali on prvo treba sam sebi da prizna neke stvari i meni je zaista više dosta da se spuštam kako bih njega zaštitila  – rekla je Kija za SCANDAL! i time podgrejala priče koje su o Slobi kružile dok je bio u rijalitiju kada su ga povezivali sa pojedinim muškarcima.
Ovo otvara potpuno nove afere. On nam se ovim povodom nije javio, niti je odgovarao na naše poruke, a u međuvremenu smo saznali i da Šaviju zna odranije. Navodno su se upoznali pre nekoliko godina kada je ona delila poklone za zemljoradnike na nekoj fešti pod šatorom u nekom selu gde je pevao Baja Mali Knindža.

Kupite SCANDAL! Ispovest rođake Dragane Mitar: KAKO JE IZGUBILA PAVLOVO DETE I KAKO JE MUŽ TUKAO! Preživljava novi pakao: MORA NA NOVU OPERACIJU! (VIDEO)


SCANDAL!IVAN VUČIĆEVIĆ, ŽARKO RADOVANČEV