Bivša zadrugarka Sanja Stanković podelila je sa svojim pratiocima na Instagramu vest da je bila pozitivna na koronavirus i da je protekle dane provela u izolaciji.

SANJA STANKOVIĆ: „Tačno je! Preležala sam korona virus!”

Sanja Stanković oglasila se nakon vesti da je preležala korona virus i otkrila da se upravo iz toga razloga nije pojavljivala u javnosti i nije bila aktivna na društvenim mrežama. Ona je istakla da nije odmah obavestila javnost da je pozitivna na korona virus, već je ćutala. Kako navodi, razlog tome je trenutna situacija sa voditeljkom Dušicom Jakovljević i teniserom Novakom Đokovićem, kojeg su nakon objave da je pozitivan na koronu, pojedini mediji razapeli.

„Da. tačno je! Preležala sam korona virus. Nisam htela ranije da se oglašavam, jer sam videla kako su se pojedinci poneli prema nama koji smo preležali ili onima koji još uvek imaju. Kao što ste npr. razapeli voditeljku Dušicu i našu legendu Novaka Đokovića”, napisala je Sanja i dodala:

„Jednostavno sam htela da izbegnem tu agoniju. Ali svi koji su bili u kontaktu sa mnom su bili obavešteni. Sada sam, hvala Bogu, zdrava i odlično se osećam”

Sanja je takođe objasnila i da je razlog zbog kog nije sačekala Jovanu Tomić Matoru po izlasku iz Zadruge upravo korona virus.

„Imala sam kovid i zato nisam sačekala Jovanu kada je izašla iz Zadruge. Smorila sam se. Nisam imala neke simptome, ali sam bila pozitivna.”, otkrila je u uključenju uživo u emisiju „Premijera – vikend specijal”

Novi SCANDAL! OVO JE RAZDVOJILO CECU I UNUKA ŽELJKA! Sve tajne razgovora iz hotela: EVO ZAŠTO MARKO HOĆE DA UBIJE MENSURA! (VIDEO)


ScandalIvan Vučićević