Sonju je udario automobil, a vozač je pobegao sa lica mesta. Policija je 24 časa tragala za vozačem i pronašla ga u petak u popodnevnim časovima.

Luna ostala bez automobila u centru Beograda! Vozila u suprotnom smeru, a onda….

Đani konačno javno priznao da je VARAO ženu! Pokušao da sakrije AFERE SA PEVAČICAMA, pa uhvaćen u laži!

“Hoću da me dohvati Sekin muž, takav mi muškarac treba!” Indi šokirala izjavom!

Sonja Vuksanović još uvek strepi od ulaska u auto!

Naime, Sonja je vozila svoj džip kada se odjednom u nju zakucao drugi automobil.

Sonja je išla u svoj butik i u putu se iz čista mira zakucao neko u zadnji levi deo njenog automobila. Od siline udarca Sonja je zadobila povredu vrata, ali, srećom, nije bila životno ugrožena – navodi dobro upućen izvor.

– Dok je ona od šoka izašla iz automobila, vozač koji ju je udario je pobegao sa lica mesta. Ona je odmah pozvala policiju, koja je počela da traga za njim. Jedan čovek je svedočio događaju na Bežanijskoj kosi, te je video tablice automobila koji je pobegao i pomoću toga su sutradan locirali čoveka koji je udario Sonju – otkriva izvor i dodaje da je šteta na automobilu poprilična, a Vuksanovićeva je odvezena u bolnicu.

– Ceo zadnji deo je ulubljen, točak je otpao čim je šlep služba pomerila auto, šteta je oko 3.000 evra, možda i više. Sonja se nakon udesa žalila na bolove u vratu, te je otišla u bolnicu, gde joj je konstantovana povreda vrata, zbog čega joj je stavljena kragna. Nakon tri dana su joj skinuli kragnu, imala je sreće da nikakvu ozbiljniju povredu nije imala. Da je bio slabiji automobil koji je ona vozila, ne daj Bože, povrede bi bile daleko veće i opasnije – zaključio je izvor.

Sreća u nesreći bila je ta što Sonjina i Lukasova ćerka Viktorija u tom trenutku nije bila sa mamom u vozilu, već je provodila vreme s ocem. Osiguranje će pokriti troškove oštećenja na automobilu, ali Vuksanovićeva je, bez obzira na to, odlučila da proda taj automobil.


ScandalIvan Vućićević