“Pinkove zvezdice All Stars” i “Pinkove zvezde All talents” tek su se završile, a producenti ružičate televizije uveliko planiraju novu sezonu od jeseni s obzirom na to da su ova takmičenja izazvala veliku pažnju javnosti.

Osim talentovanih takmičara i mlađih i onih starijih koji su ostavili dušu na sceni, interesantan je bio i žiri.

U žiriju zvezdica su bili Goca Tržan, Nataša Bekvalac, Kristina Kija Kockar, Leontina Vukomanović i Milan Stanković.

U žiriju zvezda su bili Damir Handanović, Dušica Jakovljević, Srđan – Žika Todorović, Kristina Kija Kockar, Slobodan Radanović.

Pretpostavlja se da će žiri u ovim emisijama biti sličan i u sledećem periodu, a spekulisalo se čak da bi Kiji i Slobi u zvezdicama mogla možda da se sledeći put pridruži i Luna i da bi se na taj način zagarantovao šou.

Međutim, to je zasad na nivou želja i ništa nije zvanično potvrđeno.

“Pinkove zvezde” i “Pinkove zvezdice” su napravile bum na medijskom nebu i logično je da “Pink” nastavi sa uspešnim projektima. Svakako će biti iznenađenja i novina, ali još je rano otkrivati detalje”, kaže za “Blic” izvor blizak “Pinku”.

Mađioničari Piksi i Zeka su imali najviše glasova publike u “Pinkovim zvezdama” i zbog toga su osvojili prvo mesto i glavnu nagradu od 3.000.000 dinara. U “Pinkovim zvezdicama” pobedu je odneo Sergej Pajić, kojeg je takođe izabrala publika.

“Opet ti, suluda greško, i opet ti đavo sa smeškom”! Procurio ceo tekst Lunine pesme! Jedan stih će izbezumiti Slobu Radanovića!


scandal!printscreen