Poznati kantautor Dino Merlin danas je srećno oženjen, međutim, kao vrlo mlad suočio se sa velikom tugom – pre nego što je postao poznat i počeo da zarađuje, Merlin je bio zaljubljen u jednu lepoticu, za koju se kasnije ispostavilo da je sponzoruša. Budući da je devojka koja mu je osvojila srce više od ljubavi želela novac, rešila je da ga napusti i ode sa bogatim dečkom u Švajcarsku, dok je Dino ostao sam i tužan.

Kada se posle nekoliko godina proslavio, ta ista devojka se vratila u Sarajevo zbog njega, a on joj je tada otpevao stihove koje već godinama unazad peva ceo region: “Imam sve što poželim, samo jedno ne, da me neko bar na tren voli zbog mene!”.

Kao što već znate, reč je o pesmi “Moj je život Švicarska”, za koju je našao inspiraciju u svom privatnom životu. Inače, Dino je nakon ljubavnog brodoloma upoznao Amelu, sa kojom je i danas u braku.

Kupite SCANDAL! Ispovest bivše iz Švajcarske: LUNA JE MARKOVA ŽRTVA! Nabio joj je nož u leđa! Evo šta je JK uradila zbog Divne i šta će biti sa njenom karijerom! (VIDEO)


scandal!instagram