Momci iz grupe Lexington vredno rade na pripremi velikog koncerta koji će održati za 8. mart u Štark Areni, a da će ovaj nastup biti nešto sasvim posebno svedoči i to što su publici spremili niz iznenađenja.

Jedno od njih je i novi singl, čak treći po redu, koji pop sastav predstavlja od početka nove godine, a nosi naziv “Poljubi me opet“.

Kupite SCANDAL! Šok paparazzo: OVO JE VERENIK MILICE PAVLOVIĆ! Otkrivamo od čega boluje: BRENI SE KRIVE ŠAKE DOK DRŽI MIKROFON! Dragana KRIJE PROŠLOST SA MARKOM MILJKOVIĆEM! (VIDEO)

Darko Lazić će dići ruku na Anu Sević! Njih dvoje još nisu raskrstili – upozorava on!

SCANDAL! paparazzo! Šerif u pidžami! Marija došla na Grand da ODSPAVA!

Novi spot koji je Lexington snimio u samom centru Beograda, na najbolji način prati emotivnu priču koju nosi nova pesma “Poljubi me opet”, a od večeras ga premijerno možete pogledati na sajtu Jutjub.

Link spota:

Frontmen sastava, Bojan Vasković, nije krio da je snimanje spota u Knez Mihailovoj ulici bilo zanimljivo iskustvo za celu grupu.

– Nemamo često priliku da zajedno prošetamo centrom Beograda, zato je ovo bilo više nego zanimljivo snimanje – poručio je Boki.

Lexington grupa će pred koncert u Areni svoje fanove obradovati još jednom pesmom, pa je zasigurno da sve posetioce za 8. mart očekuje još jedna nezaboravna noć.


ScandalScandal