Srboljub Subotić je prošlog vikenda napadnut od strane nepoznatog mladića. Tada je zadobio lakše povrede glave, a odmah zatim je prevezen u Urgentni centar

Srba je inače stric učesnice “Zadruge 2” Aleksandre Subotić i rođeni brat Karađorđa Subotića, takođe bivšeg učesnika ovog rijalitija.

Kako je izgledao napad i ceo nesrećni događaj ispričao je Srba za Espreso.rs, nekoliko dana kasnije.

Ja kad je ovako lepo vreme obično odem i vozim bicikl po kraju. To sam uradio i tog dana. I neko od tih ljudi koji su prijatelji dotičnog gospodina kog sam spominjao nekoliko puta je mene ispratio verovatno kada sam se vraćao i javili su toj ekipi koja je stalno tamo na okupu kod njega u kući, i taj momak koji je istrčao, ja ga nisam upoznao i ne znam tačno ko je to, međutim prepoznao bih ga kad bih ga video. On je istrčao gore iz njegove ulice sa šipkom koja je otprilike 70 cm, debljine 2 cm, to je rukso gvožđe takozvano. Znači jaka metalna, debela šipka. Ja sam se kretao u pravcu kuće i video sam čoveka iza bandere kako se krije i shvatio odmah njegovu nameru. Ukočio sam bicikl i skočio sam. Odgurnuo sam bicikl i bacio sam ga praktično ispred njega. Tu sam izgubio dosta vremena. Onda sam krenuo da trčim u kontra smeru da bih pobegao i osetio sam udarac šipkom u glavu. U stvari me je samo zakačio, tu negde sa strane. Tog momenta sam se okrenuo, i tu je došlo do sukoba. Zgrabio sam tu šipku i oteo sam mu je i bacio sam ga na pod. Udarao me je pesnicama, a onda je odustao kad je shvatio da nema više šanse sa mnom. Jedino što sam ja obilno krvario iz te povrede na glavi, ali ništa strašno, Bogu hvala, nije bilo- rekao je Srba.

Celu izjavu pogledajte u video- snimcima u nastavku.

 


scandalIvan Vučićević