U jeku afere “Elitna prostitucija” oglasio se i Aca Lukas, bliski prijatelj starlete Božane Vujinović, koja se navodno nalazi u “katalogu” nedavno uhapšenog makroa Mihajla Maksimovića. Folker kaže da većina muškaraca u Srbiji koristi uslige “dama noći”, ali se u javnosti prave blesavi. On je takođe napomenuo da prostituciju treba legalizovati!

– Božana je prva liga! Ona je dobra i pametna devojka i pre svega moja prijateljica. a da li se bavi time, mene ne zanima. Uostalom, ne vidim ništa loše u tome ako se to radi na pravi način. U većini zapadnih zemalja prostitucija je legalizovana, pa što ne bi bila i kod nas?! Te žene tamo imaju socijalno, penziono, plaćaju porez… Rade kao i svi drugi. Ajde da ne cinkarimo te devojke, već da legalizujemo prostituciju i da nemamo više ovakvih problema – kaže Lukas u dahu.

Aca smatra da će svi imati koristi od legalizacije prostitucije.

To je sasvim normalna stvar u svetu i postoji od pamtiveka. Svi sve znamo, a pravimo se blesavi! Ajde da odredimo šta može, a šta ne. Ako hoćemo da budemo korisnici tih usluga, neka se sve legalizuje, neka se odredi i ustanova za to i neka na njoj piše “Ovde se je*e za lovu”! – napominje pevač.

Lukas se pita koji bi muškarac ostao na slobodi kada bi kažnjavali i sve muškarce koji angažuju prostitutke.

Ono što je nelegalno, mora da se sankcioniše, saglasan sam s tim. Ali, koji muškarac nije imao dodirnih tačaka sa prostitucijom?! Ajde da budemo pošteni. ako je ovo krivično delo i treba da poštujemo zakon, onda 99 odsto muške populacije treba da ide u zatvor. Ali tu postoji jedan problem. Kada bi sve išlo po zakonu, nisam siguran da bi imao ko da zaključa sve one koji bi trebalo da se nađu iza rešetaka. Evo, javno kažem, obesiću se na Terazijama ako onaj ko optužuje te devojke za prostituciju nikada nije imao veze sa njima – zaključuje folker.

Aca smatra da su prostitutke poštenije od mnogih žena koje varaju svoje partnere.

– Da se ne lažemo, niko ovde nije budala, naravno da sam upoznao žene koje se bave prostitucijom i tvrdim da su one moralnije od ovih što glume poštenje! Je l’ su poštenije one žene što se je*u sa komšijom kada im muž ode na posao ili ove što to rade za lovu?! – pita se Lukas.

PRVO JU JE OTPRATIO NA INSTAGRAMU, A SAD JE PROGOVORIO O TOME: Lukas otkrio šta se zbilo između njega i Cece!


scandal!Ivan Vučićević