Stanija Dobrojević za nekoliko dana putuje u Sjedinjene Američke Države. Zbog toga će u narednom periodu fizički biti razdvojena od svog dečka Marka Markovića.

Mnogi su sumnjali u njihovu vezu i tvrdili su da je to veza samo zbog rijalitija, ali oni su i dalje zajedno i žele da to tako i ostane.

Pre Stanijinog odlaska, u Novom Sadu sreli smo se i sa Markom i sa njom i oni su nam otkrili kako funkcioniše njihova ljubavna veza.

– Svi su govorili da smo fejk. Mislili su da sam ja sa Stanijom zbog fanova ili medijske pažnje, a ja baš naprotitv. Nikada nisam bio opterećen da budem u medijima. Od starta sam verovao u našu vezu i drago mi je što opstajemo. Sada čak i bolje funkcionišemo nego što je to bilo dok smo bili u “Zadruzi” – rekao je Marko, a piše Espreso.

Marko je Staniju odveo kod svoje porodice u Crnoj Gori. Ona nam je otkrila utiske nakon susreta sa Markovićima.

– Baš sam prijatno iznenađena kako su me dočekali. Upoznao me je sa svima. I sa njegovim roditeljima i sa bratom. Sviđam im se kao snajka – rekla je Stanija.

Pitali smo Marka da li su njegovi roditelji možda imali neke predrasude o Staniji pre nego što ju je doveo u kuću.

– Ne, ama baš ništa. Oni se meni nikada nisu mešali u vezu i nikada mi nisu birali devojku. Nisu imali nijednu zamerku. Ona je njima simpatična i baš su je hvalili i njoj lično, a i meni kada ona nije bila sa nama. Nisu imali nikakve predrasude o njoj.

Stanija je svog dečka predstavila i svojim roditeljima, a sa njim je bila i kod familije u Hrvatskoj i u Sloveniji. Da li to znači da je vreme da se Stanija konačno skrasi i da počne da razmišlja o svojoj budućoj porodici?

– Nikada ja nisam osećala pritisak kod kuće da treba da se udam i da treba da rađam decu. Jedino su se tetke šalile da to što sam im predstavila zeta, da znači da sam spremna za svadbu. Ali ja o tome ne razmišljam i nisam time opterećena. Marku i meni je lepo i želim da to tako ostane i volela bih da traje i da sve ide spontano – tvrdi Stanija.

Poznato je da je Stanija često u Americi, pa smo je pitali ko koga, kada su razdvojeni, više proverava.

– Imamo poverenja jedno u drugo, ali mi se dešava kada mi se dugo ne javlja. On zna da se uspava. I onda se ja zabrinem i tada mu to zamerim jer volela bih da mi je uvek dostupan – otkrila je Stanija.

A šta Marko njoj zamera?

– On meni zamera što nisam neka domaćica. Stvarno, nikada se nisam trudila da naučim da kuvam. Uvek sam imala neke druge obaveze. Kod mene je uvek čisto i sve sređeno, ali da kuvam baš ne znam.

A je li bi Stanija bila spremna da se odrekne Amerike zbog Marka?

– Ne bih se odrekla, kao što ni on ne treba da se odrekne Crne Gore. Prosto, ja dugi niz godina živim između Amerike i Srbije. Čak u Srbiju dolazim samo kada su neki rijalitiji ili obaveze neke kada su u pitanju. I dolazim na kratko. Ja zapravo više živim u Americi. Volela bih da on bolje nauči jezik i da se i on preseli kod mene.

Na kraju razgovora, pitali su ovaj ljubavni par da li veruje da će u budućnosti ostati zajedno.

– Verujemo da naša veza ima budućnost – rekao je Marko.

– Mi se volimo, srećni smo kada smo zajedno i pustićemo sve da ide svojim tokom. Zasad nam je lepo i volela bih da tako i ostane.

SNIMAK KOJI JE IZAZVAO HAOS: Stanija isprovocirala Marka – Ja sam kao RETARD! Maneken RAZOČARAN DO BOLA! (VIDEO)


scandal!instagram