MC Damiro napao je Staniju Dobrojević, a sve zbog toga što ga je ona navodno prevarila i nije odradila nastupe od kojih je on trebalo da izdržava porodicu.

Tim povodom se oglasio i PR tim Stanije Dobrojević koji nije mogao da toleriše kako kažu neistine koje iznosi Damiro.

– Zbog neistina koje je MC Damiro izneo u emisiji prinuđena sam da kažem istinu. On se javio Stanijinom timu za saradnju. Ponudio je pesmu i spot i bilo mu je od velike važnosti i značaja da upravo sa njom snimi duet, za uzvrat tražio je da maksimalno bude zastupljen u medijima zajedno sa Stanijom, da gostuje u emisijama sa njom i da ga ona sto vše promoviše na svojim društvenim mrežama. S obzirom da je Stanija tada bila na početku muzičke karijere, nama kao timu je bila interesantna pesma, pa smo pristali na taj vid saradnje. Damiro, Staniji nije ništa platio kako on navodi, već je ona zapravo njemu učinila kako bi dobio reklamu koju je i želeo – kaže Tamara iz PR Stanije Dobrojević.

Ona dodaje da oni nisu imali zakazane nikakve zajedničke nastupe, niti imaju istog menadžera.

– Trebali su samo jednom da se pojave zajedno u Tuzli u jednoj diskoteci, gde su Damiru naplatili kartu za ulaz jer nisu znali ni ko je on, i te noći nisu nastupili zajedno. Takođe Stanijina pesma “Sveta Marija”, nalazi se na jutjub kanalu i nije uklonjena zbog nikakvog duga, niti zbog plaćenih pregleda kako je on rekao. Imali smo prilike i van rijalitija da vidimo Damira i da čujemo šta priča u alkoholisanom stanju, kao što je to i sinoć uradio, pa njegova navođenja i ne uzimamo za ozbiljno, ali zbog javnosti i ljudi koji vole i poštuju Staniju zelimo da pojasnimo neke stvari. A njegav karakter nam je svima poznat još iz Zadruge1, kada je nakon 24h preskočio ogradu. Takođe moramo i da napomenemo da se upravo tada kada je ušao u rijaliti predstavio kao Damiro koji ima duet sa Stanijom – istakla je Tamara.

ŽESTOKA FRKA U ZADRUZI, REAGOVALO OBEZBEĐENJE! Fajt fudbalera i MC-ja, pakao nastao kad se umešala ZORICA MARKOVIĆ! (VIDEO)


scandal!Instagram