Odnos Suzane Perović i Mikija Đuričića je sinoć bio tema u “Zadruzi” u toku emisije u kojoj su puštani klipovi. Interesantno je bilo da je Miki jasno rekao da je zamerio Suzani zbog toga što je ona poželela da se na imanje vrati Vladimir Tomović.

– Pre tri dana, ja sam njoj ispričao moju istoriju sa Vladimirom Tomovićem da smo u jednom rijalitiju hteli da se bijemo pet puta. Da je devojka u koju sam bio jako zaljubljen, smuvao se sa njom da bi se osvetio dok je bila još u vezi sa mnom, da imam loše mišljenje o njemu. Čak sam izgovorio neke reči šta mislim o njemu, baš loše mišljenje. Čovek koji je ovde udario ženu, ćerku od njene drugarice i ja je pitam: “Kada bi bio baraž, koga bi volela da vidiš?” Ona kaže: “Tomovića!” To je isto kao da je rekla: “Sašku Karan!” To je meni šok. Kao da mi je šamar opalila. Ja sam to njoj ispričao. Želiš ovde da vidiš čoveka sa kojim sam ja hteo da se bijem – rekao je Miki.

Interesantno je da Stanija Dobrojević ni u jednom trenutku Mikiju nije zamerila zbog njegovih reči iako je on ovim dao do znanja i da Tomovića ne želi da vidi u rijalitiju i da o njemu nema lepo mišljenje.

Poznato je da su Tomović i Stanija u vezi, a Dobrojevića sinoć nije reagovala na Mikijeve komentare na račun njenog dečka.

Da podsetimo, pomenuta devojka sa kojom je Tomović bio u vezi dok je ona bila sa Mikijem je voditeljka “Parova” Anđela Lakićević. Ona je nekada bila učesnica pomenutog rijalitija u kojem se smuvala sa pčelarom.

Stanija se gušila u garderoberu, a Lunina reakcija je zastrašujuća!


scandal!Ivan Vučićević