Prva tema emisije “Pretres nedelje sa Milanom Miloševićem” bio je odnos Stanije Dobrojević i Marka Markovića.

Starleta se danas naljutila na svog momka, jer joj nije oslonac kakav njoj treba. Marko je sam iskoristio svoj budžet i nije pitao svoju devojku da skupe pare i podele namirnice zajedno. Takođe, kada su se birali takmičari za sutrašnji “Ami G show”, Marković nije pitao Staniju da li želi da učestvuje sa njim, već je doneo odluku samo za sebe.

Dobrojevićeva je zbog toga preplakala ceo dan, a sada je iznela kako misli da je on samo koristi.

– Nisam plakala zbog Marka toliko, koliko mi se okrenuo film u glavi. Šta opet radim i što se blamiram. Osetila sam se da imam dečka za maženje i ljubljenje, a kada su tako ozbiljne stvari, da ga boli uvo za to. Ja njemu tolerišem stvari kao nikad nikome. Sve stvari stavljam pod tepih, ali ne mogu protiv sebe. Ja bih volela da se kontrolišem, ali svidelo se to nekome ili ne, to sam ja. Muče me ozbiljna pitanja, ako se ovako ponaša ovde, kakav će tek biti napolju – rekla je Stanija i dodala:

– Mislim da sam vešta da prikrivam, ne ljubomoru, ali možda posesivnost. Ja jesam posesivna. Sa Markom razgovaram i on se menja. Nisam primetila da se ohladio od naše veze. Ovde je sve na meni i ovo što mi ličimo iole na neku vezu, to je sve zbog mene – dodala je ona, a potom otkrila da li misli da se Luna Đogani merka sa njenim dečkom.

Crnogorac je na to rekao:

– Ja sam rekao: “Šta imam ja, imaćeš i ti”. Primetio sam da jedemo slične stvari. Ja sam prema njoj najviše što mogu iskren. Ne gajim emocije prema drugoj – otkrio je Marko, a detaljno poslušajte u videu.

Evo šta je čeka napolju: Brat Marka Markovića otkriva šta njihovi roditelji misle o Staniji!


scandal!printscreen