U autorskoj emisiji Sanje Marinković “Magazin In” ove subote od 17 časova čućete šta na aktuelne teme imaju da kažu pevačice Rada Manojlović i Nada Obrić, voditeljka Dušica Jakovljević, rijaliti zvezda i učesnica “Zadruge” Stanija Dobrojević i ministarka bez portfelja Slavica Đukić-Dejanović.

Stanija je popularnost stekla zahvaljujući provokativnim fotografijama na društvenim mrežama i imidž po kom je danas poznata gradila je godinama, a u “Magazinu In” otkrila je zbog čega karijeru nije zasnivala na obrazovanju i tome kakva je van kamera.

“Da ističem samo svoje obrazovanje, kakva sam privatno, kakva mi je porodica, mislim da bih stekla mnogo više poštovanja, ali ne bih bila toliko interesantna”, objasnila je starleta, a o njenom imidžu u javnosti govorila je i Nada.

“Otvori koje god novine hoćeš, samo Stanijino dupe je u njima”, rekla je pevačica.

S obzirom na to da su je godinama povezivali sa različitim muškarcima, uglavnom imućnim, Stanija je govorila o tome šta su mnogi kojima se dopala zahtevali od nje.

“Da, imala sam muškarce u životu koji su me i voleli i imali milione, ali od mene se tražilo samo da ćutim i trepćem”, otkrila je Stanija.

Tokom emisije, Sanja se dotakla i Stanijinog ljubavnog odnosa sa Vladimirom Tomovićem u “Zadruzi”, koji intrigira javnost.

“Znači nisi zaljubljena u Vladimira?”, pitala je Sanja, što je potpuno zbunilo Staniju.

“Pa ne mogu da…”, pokušala je da odgovori atraktivna zadrugarka.

Sa druge strane, Sanju je zanimalo da li je Rada i dalje u vezi sa kolegom Harisom Berkovićem, s obzirom na to da se o njihovom raskidu mnogo pisalo, a njih dvoje nisu davali izjave o tome.

“Jel si i dalje u vezi?”, pitala je voditeljka, a Rada je pokušala da odgovori diplomatski.

“Zavisi ko pita”, rekla je Rada, ali je Sanja insistirala na odgovoru.

“Ako te dečko pita da li ste u vezi?”, nastavila je Sanja da ispituje, a Rada je kroz osmeh odgovorila:

“Za njega nismo.”

Šta su još gošće otkrile o sebi, saznaćete u emisiji “Magazin In” u subotu 13. oktobra od 17 časova na TV Pink!

OVO NEĆE IZAĆI NA DOBRO: LUNA I STANIJA ĆE OPET ZARATITI, A IZA SVEGA STOJI KIJA?


scandal!promo