Starleta i rijaliti zvezda Stanija Dobrojević uveliko se priprema za ulazak u “Zadrugu 3”. Kako se prenosi, Dobrojevićevoj je dozlogrdilo da je pominju neki tamo ljudi koji je ne poznaju i oni sa kojima nije u dobrim odnosima, a najviše joj smeta to što Vladimir Tomović ne propušta priliku da je potkači.

– Staniju neko može da voli ili ne, ali sa njom uvek znaš na čemu si jer je surovo iskrena. Vladimir non-stop blati njeno ime, a kad god su se našli oči u oči, bio je kao mala beba. Neke tamo devojke je stalno pominju, kao Vladimir čeka Staniju u rijalitiju, a u stvari on pravi priču preko njenog imena, čak i kada nije u rijalitiju, što nju mnogo nervira – priča upućen izvor Telegrafa, koji tvrdi da Tomoviću neće biti dobro kad vidi starletu.

– Stanija je poludela kada je videla šta se dešava u rijalitiju. Rekla je prijateljici: “Smučilo mi se to što svi pominju mene, a on samo podbada i jak je na rečima kada nisam tu. Pokazaću ko je Stanija Dobrojević uskoro. Svi prave od njega nekog frajera, a on je obična seljačina koja ne poštuje žene. I još on ispao neki j*bač, kakav crni j*bač, on je jedan običan jadnik koji sa mnom verbalno ne može da se izbori”. S obzirom na to da kada Standža nešto naumi, to i ostvari, a uskoro ulazi u “Zadrugu 3”, tako da Vladi sigurno neće biti dobro kada ona uđe – završava izvor.

Znoj i poljupci: Stanija objavila snimak sa Markom Markovićem, svi pričaju o ovome! (video)


scandal!printscreen