Ima dokaze da uništi Anabelu i Lunu!

Iako se nikada nije petljala u rijaliti priče, Kijinoj mami Nadici dojadilo je da sluša kako joj i posle tri godine blate ćerku! Kako novi STAR saznaje, ona je rešila da se suoči sa Anebelom, zbog čega planira da postane učesnik Zadruge. Kija najpre nije bila za to, ali kada je čula kako je Luna krivi za sabotažu nastupa, te da ističe kako je Kristina glavni krivac za rasulo njihove porodice, pevačica je rešila da podrži majku. Kako smo saznali, Nadica se naoružala dokazima, a prva na tapetu joj je Anabela koju će raskrinkati.

Petar Strugar ostavio Milicu pa se pomirio sa bivšom ženom?! Samo dan nakon raskida uradio OVO!

Ana u psihičkom i fizičkom SUNOVRATU! “Nisam smela da imam 105 kila, nisam htela da se razvedem!”

NOVI PAPARAZZO! Kija šalje ANU U ZATVOR: Nosi dokaze u policiju! SVI ŠVALERI Dragane Mitar! Darko zajmi pare za svadbu, Ana mu se sveti! Novak više ne veruje Jeleni!

– Nadica nikad nije htela da pljuje nikoga, držala se maksimalno po strani, ali kap koja je prelila čašu bio je Anabelin ulazak u rijaliti i javno blaćenje Kije. Luna i Anabela su čak spomenile i Nadicu, rekavši da ona podržava Kiju da im upropasti život, kao i da je pravila lažne profile sa kojih ih je pljuvala. Zato je rešena da uđe u Zadrugu i lično se suoči sa Anabelom. Ima nameru da kao majka popriča sa njom i da to svi čuju, kao i da iznese argumente o kojima već tri godine ćuti. Njoj je dosta više da se njeno dete javno blati. Maksimalno je bila uz Kiju, kao što bi i svaka majka, a o drugima nikada nije htela da polemiše. Pukla je i rešila da se javno suoči i sa Anabelom, ali su na tapetu i Luna i Gagi”, priča za STAR izvor blizak Kijinoj mami i dodaje:

– Nadica o tome nije pričala ni Kiji, ali dok je trajala prva Zadruga Anabela joj je pisala, čak joj je i pretila. A, tek što su joj fan grupe slale pretnje i uznemiravale je, iza kojih ustvari stoji Anabela! Nadica sve to zna i zato će sada da je uništi…”

KAKVE DOKAZE JE SPREMILA KIJINA MAMA I ŠTA ĆE PRVO DA OTKRIJE KADA UĐE U ZADRUGU SAZNAJTE U NOVOM STARU KOJI JE U PRODAJI!

 


SCANDAL!STAR