Taki: “Sve njih znam, zna ko su, šta su i čime se bave!”

Maja Marinković ušla je u konflikt sa Anom Korać i izjavila da zna mnoge pikanterije o njoj, kao i da za sve ima dokaze. Kako je navela za Star, Koraćeva je kao maloletna zavodila momke u jednom striptiz baru na Zvezdari, a o svemu tome zna i njen tata Taki, koji nam je detaljno ispričao o čemu je reč!

https://www.instagram.com/p/B5fzcdfAI19/

– Sve ja njih znam, znam ko su, šta su i čime se bave, ja sam čovek iz noćnog života, a Maja zna sve o njima pored mene. I ona ništa nije slagala… Anu Korać zaista zovu kauboj, jer ima krive noge”, započinje Taki, ekskluzivno za Star i dodaje:
– Znam je kad je došla sa koferom iz Ivanjice, seljančica, pogubljena bila, debela, ma kakvi, ne liči ona sad na sebe. Promenila je lični opis! Vozila je plavi suzuki džip i dolazila je u striptiz bar na Zvezdari, koji se zvao ‘Sirena’! Ona se družila sa pokojnom gazdaricom Đinom, a pravi se da ne zna ko je ta osoba, a i te kako zna. Ja sam nju tamo viđao i zato se ona plaši mene, zna šta sve znam o njoj. Bila je dete kad je došla, imala je 17 godina, a ta madam Đina oko 50 i ona je uvela u sve tajne tog sveta. Nije Ana bila striptizeta, nije radila tu, samo se družila sa tom ženom što je držala striptiz bar, a onda je tek kasnije…”

ŠTA JE SVE POSLE RADILA ANA KORAĆ U STRIPTIZ BARU SAZNAJTE U NOVOM STARU KOJI JE U PRODAJI!


SCANDAL!STAR