Stefan Karić za potrčke izabrao Ivu i Filipa

Stefan Karić je novi gazda Zadruge. I, kao što biva, počinju problemi. Svi su počeli da ga napadaju zbog budžeta, a među najglasnijima je bila Miljana Kulić. Napala ga je da je budžete podelio Vladimir Tomović, a ne on. Da je još uvek deo čopora, da je nikakav frajer, da je seljače. I tako unedogled.

Mima Živković je otišla korak dalje i isprozivala Stefana da je gej i da zbog toga odbija otvorena nabacivanja svih devojaka u Zadruzi. Dok je Mima rafalno “tukla” po Stefanu, njegova bivša devojka Iva Grgurić se smejala. Nije joj padalo na pamet da ga odbrani, a to je objasnila da ni on nju nije branio dok su nju napadali.

Snimak Lune Đogani izazvao RAT na društvenim mrežama! Nisu je štedeli! 

Karleuša će izgoreti od besa! Lukas je opet isprozivao – Rat ne jenjava!

Karić je na optužbe da je gej ostao mrtav ‘ladan, već je prešao na izbor potrčka. Odabrao je upravo Ivu, a društvo će mu praviti. Dok je Mima Živković prozivala Stefana Karića da je gej, njegova bivša devojka Iva Grgurić se smejala i nije imala nameru da brani Stefana, kao što ni on nju nije branio dok su nju drugi napadali.

Karić joj to, navodno, nije zamerio, ali ju je izabrao za potrčka. Društvo će joj sledeće nedelje praviti Filip Đukić. Ovakav izbor nije iznenadio zadrugare, a pogotovo ne Ivu. Ona je rekla da je to i očekivala i da je čak Filipu rekla da se se spremi da će njih dvoje Stefan da izabere za potrčke.

Izbor Ivane Šopić za omiljenu zadrugarku isto nije nikog iznenadio, pa ni samu Ivanu.

Ostaje nam samo da vidimo da li će se između Ive i Filipa desiti nešto više od češkanja i pipkanja. A i da li će Stefan Karić sa Ivanom Šopić dokazati svima da nije gej.

U novom broju magazina EXKLUZIV pročitajte ko sve preti Ivi Grgurić


SCANDAL!IVAN VUĆIĆEVIĆ