Stefan Živojinović je već osvojio srca puble, ali ima velike planove za budućnost.

Poslednja pesma, “Od večeri do jutra” i dalje je veliki hit, a pevač priprema još singlova. Ovog meseca puni 27 godina i otkriva kako će proslaviti rođendan i šta će poželeti dok bude duvao svećice na torti.

– S obzirom na to koliko sam imao svadbi, rođendana, momačkih večeri, rođenja i raznih drugih proslava, odlučio sam da ću da prespavam svoj rođendan. Želje su mi da odem u jedan fast fud koji svi volimo, ali ne smem da ga imenujem zbog reklame, i da sve naručim, da se zabodem u sobu i da gledam filmove ceo dan, po mogućnosti sa nekim ko može to sve da isprati. Od hrane pa nadalje…

Tvoja nova pesma nosi naziv “Od večeri do jutra”. Šta ti sve voliš da radiš od večeri do jutra?

– Nije za javnost. A što se tiče pesme, prezadovoljan sam kako je prošla i sve je kako treba.

Jedan si od najzgodnijih mladih pevača na domaćoj muzičkoj sceni. Koliko vremena provodiš u teretani?

– Dosta. Još kao mlađi sam zavoleo sport i odlazak u teretanu meni ne predstavlja mučenje, kao pojedincima, nego uživanje. Zaista volim da treniram, a odlazim skoro pa svaki dan.

Da li ti i Viktor trenirate zajedno? On je baš doterao liniju.

– Viktor je dosta smršao zahvaljujući ishrani, upornošću i treninzima, ali ne treniramo zajedno pošto nam se trenizni razlikuju.

Imaš li trenutno devojku?

– Nemam. Trenutno uživam u slobodi i bavim se svojom pevačkom karijerom. Pa mlad sam, ne treba da žurim.

Da li podržavaš avanture za jednu noć?

– Apsolutno, jedan je život, ali ne treba preterivati.

Posećuješ li bratanca Aleksandra? Kako se Aleksandra i Filip snlaze u novim ulogama?

– Posećujem naravno. Često odlazim kod Aleksandre i Filipa i mogu reći da su se odlično snašli kao roditelji. Čini mi se da im to ide od ruke. Mali Aleksandar je presladak i osvojio je naša srca.

Da li bi voleo sa snimiš duet sa Aleksandrom?

– Pa zašto da ne! Kada su dueti u pitanju, bitno je da se pogodi pesma, da se pogode glasovi izvođača i da je pravi trenutak. Ako bi se pojavila neka pesma koju bismo Aleksandra i ja snimili zajedno, ja bih pristao.

Da li si se preselio u svoj stan?

– Jesam, tek nedavno, pošto se stan renovirao. Želeo sam da sve bude onako kako sam zamislio i tek kada sam potpuno bio zadovoljan, uselio sam se.

Kako se snalaziš u kućnim poslovima?

– Odlično, sve poslove sam naučio da radim dok sam živeo u Majamiju. Nije da sve volim da radim, ali se snalazim. Stvar u kojoj posebno uživam je kuvanje. Od tate sam naučio razne kuvarske tajne i danas to primenjujem. Možda čak i bolje od njega. Volim da skupim društvo u stanu, pa da kuvamo, cirkamo i slušamo muziku. Tada svi uživamo.

Mnogi komentarišu kako biste ti i Milica Pavlović bili idealan par. Šta ti kažeš na to?

– Čuo sam da mnogi to komentarišu, ali Milica i ja smo samo drugari. Ona je super devojka.


Ivan Vučićević