Danas je u 14 časova završena obdukcija Šabana Šaulića u Nemačkoj, a njegova deca Sanela i Mihajlo preuzeli su telo i u večernjim časovima će se vratiti u Srbiju vladinim avionom.

Prvi rezultati su stigli, a jedan od najčitanijih nemačkih portala preneo je saopštenje policije u kojem se navodi da je pevač preminuo od povreda zadobijenih u stravičnoj nesreći, kao i da je u trenutku udesa bio vezan pojasom.

– Te povrede izazvane nesrećom jesu izazvale njegove smrt. Povrede su bile toliko velike, da sve i da su ga operisali, ne bi uspeli da mu spasu život. Osim toga, nema znakova da nije imao pojas – piše u saopštenju policije do kojeg je došao nemački sajt “Neue Westfalische”.

Naime, s obzirom na to da je obdukcija gotova, papiri se privode kraju i Šabanovi sin i ćerka će vladinim avionom iz Dortmunda stići u Srbiju.

Sa aerodroma u Nemačkoj će ih ispratiti srpski konzul, a iako je prvobitno bilo planirano da let bude u kasnim večernjim satima, on je pomeren, tako da će u Srbiju stići ranije.

Podsetimo, Šaban je tragićno nastradao u saobraćajnoj nesreći koja se desila u Nemačkoj kada je u automobil u kom je bio pevač udario drugi auto.

TURČIN VOZIO UKRADEN AUTOMOBIL? Muškarac koji je izazvao nesreću u kojoj je poginuo Šaban Šaulić tvrdi da se “NIČEGA NE SEĆA”


scandal!Ivan Vučićević, printscreen