Kako piše SCANDAL!, tokom jedne romske veridbe nastao je opšti haos i tuča zbog Jane i Stoje! Naime, dvojica domaćina svadbe koja će se održati kada to dozvole okolnosti zbog korone, na mrtvo ime su se posvađali. Razlog? Jedan želi Stoju, a drugi Janu!

UMALO DA I PIŠTOLJI PRORADE!

– U pitanju su jako imućni Romi, mnogo zarađuju i mnogo daju i na muziku – započinje izvor za SCANDAL! i dodaje:

https://www.instagram.com/p/B_SQY8IDzEn/

– Jedan od domaćina obožava Janu i hoće nju da angažuje. Rekao je da ona njega uvek ispoštuje i da mu, istina, uzme gomilu para, i po 50.000 evra za par sati! Ne računajući zlato, roleks sat… Sve joj je davao samo da mu ona peva jer je korektna i zna posao. A i dobra je za naše veselje – otkriva izvor za SCANDAL! i dodaje:

PROČITAJTE JOŠ: KUPITE NOVI SCANDAL! EXKLUZIV! Aca Lukas i Ana Korać KRIJU TAJNU IZ NJEGOVOG STANA! Ispovest Markovog oca: Marko je povukao na majku ONA JE PSIHIJATRIJSKI BOLESNIK!

PROČITAJTE JOŠ: SCANDAL! otkriva! Zašto ČOLA nigde NE PUŠTA ženu!

PROČITAJTE JOŠ: Jelena i Dijana Đoković, ekskluzivno za SCANDAL! ISTINA o odnosu sa NOVAKOM!

“MORAĆE” OBE DA ANGAŽUJU!

– Drugi domaćin pak voli Stoju više nego bilo koju drugu! Kad je čuo za Janu, samo je odbrusio: “Ma nema šanse, ja samo Stoju kitim parama i ne pitam šta košta! takva lafica i poštenjačina se ne rađa! Džakove para sam joj donosio i nisam zažalio. I dijamantske minđuše i ogrlicu sam sa žene skinuo da dam Stoji da mi peva… Ona mora da bude glavna pevačica, inače ćemo se posvađati opasno” – prepričava izvor za SCANDAL! i za kraj kaže:
– Do dogovora još nije došlo, a bilo je jako burno! Ma, samo što se nisu poubijali. Jedino im ostaje da ih obe angažuju!


MARJAN KAMENOVIĆ/SCANDAL!IVAN VUČIĆEVIĆ/SCANDAL