Raskid pevačice Milice Todorović i glumca Petra Strugara je mnoge razočarao, a o samim detaljima pomirenja i prirodi njihovog trenutnog odnosa ne zna se mnogo.

STRUGAR NASMEJAN, A MILICA BAŠ I NE!

Strugar je svoj 32-gi rođendan proslavio u Jakovu, a društvo mu je pravila koleginica, glumica Hristina Popović. Njih dvoje su uživali u čarima prirode, sa osmehom na licu, a glumica je ovaj trenutak podelila na društvenoj mreži.

https://www.instagram.com/p/CAipxkzM2LT/

Nije dugo trebalo da se oglasi i Milica Todorović. Pošto je vrlo dobro poznato da je Milica veoma aktivna na društvenim mrežama, nikoga nije iznenadila njena brza reakcija. Ona redovno svoje pratioce iznenadi novom objavom, a ona je ovog puta bila nešto ozbiljnijeg karaktera.
– Ne krivite ljude zato što su vas razočarali, krivite sebe što ste mnogo očekivali – istakla je Todorovićeva na Insta storiju samo dva sata nakon što je objavljena Petrova slika sa Hristinom.

PROČITAJTE JOŠ: Novi SCANDAL! Prva komšinica: Neću više da ćutim: OVO JE ISTINA O BRAKU POPOVIĆA I SUZANE! Biznismen Srđan: LUNA JE VARALA MARKA I SA MNOM! (VIDEO)

PROČITAJTE JOŠ: Dijana Đoković! ISTINA o mom ODNOSU sa snajom! PLUS! Jelena: “NOVAK se od mene razvodi 6 puta dnevno!”

PROČITAJTE JOŠ: SCANDAL! intervju! Saša Kovačević: “Milica Todorović je NAJLOŠIJA za SEBE!”

Da li je pevačica ove reči uputila svom bivšem partneru, ili je ipak nešto drugo u pitanju, ostaje da vidimo.


SCANDAL!IVAN VUČIĆEVIĆ/SCANDAL i INSTAGRAM