Drama oko pevačice Andrena Čekić i njenog oženjenog dečka Marka Miloševića ne jenjava. Njegova supruga Marina Milošević još uvek ne može da prihvati šta joj je životni saputnik priredio, a najviše je boli što zbog celog haosa pati i njihova ćerka.

– Ona njega izdržava, on nema ni gde da živi i kod nje je. Stvarno je ružno da ja kažem ko je kome šta kupio, meni je sve to smešno u svoj ovoj tuzi, bedi, katastrof. Ne znam šta me je snašlo. Ali zamislite kako je meni kada neka druga žena drži mog muža za ruku u stvarima koje sam mu ja kupila, meni srce puca u tom trenutku. Ne želim ja njega da vratim, meni on ne treba, ja sam takva da neću preći preko toga što je uradio. Ponajmanje što je to uradio detetu. Oni se neće lako otkačiti od mene, ja ću svaku suzu mog deteta njima naplatiti, bili oni zajedno ili ne. Ona njega izdržava i on živi kod nje, to je bilo na televiziji, ja nisam htela da gledam, moja ćerka je gledala, ona zna Andrijanu i rekla mi je da žive zajedno kod nje u stanu – priča očajna žena i najavljuje tužbu protiv folkerke:

– Zbog toga što je ona mene okrivila da me je njen muž potplatio da je uništim, zato ćemo se nas dve videti uskoro na sudu pa će morati sve to da mi dokaže. Ona još uvek nije primila poziv, videćemo sve – otkriva Marina u razgovoru za “Telegraf.rs”.

Supruga Andreaninog ljubavnika tvrdi da on ne izvršava nikakve ni moralne, ni finansijske obaveze prema detetu.

– Objašnjenje meni nije dato. Meni je dato obećanje da će ispunjavati obaveze o detetu i još svašta, i to se sve zaboravilo. On ne vodi računa o detetu, ne daje ništa za dete. Meni ne treba, razumem ja da on ne radi i da nema para. Moraju da budu svesni da on ima dete i da će nas ono uvek povezivati, a oni mene mogu da blokiraju na svim mogućim mestima, ali ceo život će nas povezivati dete. Ono je meni centar sveta i ja ću se uvek snaći za njega da živi kako zaslužuje, ne treba joj otac – izričita je Marina.

Muž Andreane Čekić progovorio o braku, razvodu, preljubi… Klavijaturista ništa nije prećutao


scandal!instagram