Zorica Marković i Suzana Perović vodiće emisiju subotom.

Ukućani rijaliti programa “Zadruga 2” popodne su dobili pismo od strane Velikog šefa koji je svoje stanare obavestio da je vreme za porodični sastanak. Međutim, stigao je i novac za nekoliko stanara.

Naime, zbog suđenja koja je održavala, Snežana Ilić dobila je hiljadu dinara, a ovu sumu novca dobili su i Bane Čolak i Bora Santana zbog svoje emisije “Radio Amnezija”. Takođe, novac su dobile i Suzana Perović i Zorica Marković koje su danas imale svoju prvu radio emisiju. Osim toga, ove dve zadrugarke dobile su i zvanično svoj termin.

– Želimo da čestitamo Suzani i Zorici na njihovoj prvoj radio emisiji i da kažemo da su gledaoci i Veliki šef uživali dok su slušali vašu premijernu emisiju. Suzana i Zorice, vama takođe šaljemo hiljadu dinara, ali osim toga želimo da vas obavestimo da ste dobili zvanično termin svog emitovanja, a to će biti subotom – pisalo je u pismu između ostalog.

Zadrugari su bili oduševljeni što su čuli da će Suzana i Zorica takođe imati svoju radio emisiju, a ove dve ukućanke bile su prijatno iznenađene i zahvalile su se Velikom šefu na terminu i novcu koji su dobile.

Kako je sve izgledalo pogledajte u video-prilogu koji je dostupan u nastavku ovog teksta.

PEVAČICA SPAKOVALA KOFERE: Snimila je SEKSI FOTKE sa bivšim dečkom Mine Vrbaški, a sada će ZAJEDNO SA NJIMA živeti u Zadruzi! (FOTO)


scandal!Ivan Vučićević, printscreen