Na portalu Pink televizije sinoć je emitovan novi eksplicitni snimak Mikija Đuričića i Suzane Perović. Ovo je već drugi put da snimak osetljivog sadržaja ugleda svetlost dana, ali ovoga puta još eksplicitniji.

Suzana ovo još uvek ne zna, ali ono što je poznato je da je ona odlučila da nakon rijalitija pobegne u novi život sa Mikijem Đuričićem ukoliko se njena deca ne budu složila sa ovom vezom.

Suzana je veoma vezana za sina i kćerku i kada je dobila decu napustila je karijeru koja joj je tada bila na vrhuncu. Ipak, ovoga puta se neće žrtvovati zarad porodice, već planira da ide ka svojoj sreći sa Mikijem.

“Ona više ne mari zbog snimka seksa. Dugo se pazila, kočila i suzdržavala od svojih želja. Ovako lepa žena se zatvorila u kuću i postala domaćica. Posvetila se deci i nije marila za sebe. Kada se između nje i Mikija rodila ljubav ona je želela da pobegne od njega, ali je posle shvatila da želi da ide ka njihovoj ljubavi”, navodi izvor blizak Perovićevoj za Rijaliti i dodaje:

“Deca su velika, imaju svoje živote, a ona je sama jer sa mužem Vladimirom Lukićem emotivno nema ništa već godinama. Tako se desio seks i nju nije bilo briga šta ko kaže. Suzana je odlučila da napolju započne novi život. Ukoliko je deca budu osudila pobećiće sa Mikijem, a oni su već isplanirali zajednički život. Ona ne želi da propusti šansu da bude srećna. Uništila je karijeru, ali ovu ljubav neće da propusti jer joj godinama treba mirna luka”, završava izvor blizak pevačici.

Miki Đuričić poslao poruku Suzani i svima ZAČEPIO usta!


scandal!Ivan Vučićević