Ana Korać i Kristina Kija Kockar bile su najbolje prijateljice u Zadruzi 1 i jedna drugoj su bile podrška, ali je prijateljstvo puklo kada se rijaliti završio.

Priča se da je Koraćeva bila sa Kijinim bivšim mužem, Slobom Radanovićem i da je to razlog zašto je puklo prijateljstvo. Kija je na Instagramu, kada se uključila u lajv, odgovorila na ovo pitanje koje je mnoge mučilo:

– Ne družim se više sa Anom Korać. Neću vam reći razlog, iako to sve zanima. Za neke stvari sam saznala baš tu noć kad joj se to desilo sa ocem i zato nikada nisam pričala o tome, niti ću. Ja želim prvo da pričam sa njom. Iskreno, jedva čekam da je vidim i da je pogledam u oči – rekla je Kija.

Podsetimo, Stanija Dobrojević, koja se trenutno sa Koraćevom nalazi u Zadruzi 2, raskrinkala je starletu i rekla da je bila sa bivšim mužem najbolje prijateljice.

– Što se tiče Kije, ona je nju izdala, bila je sa Slobom. Po*ebala si se s Slobom. Mogla si budeš odana svojoj prijateljici znaš kojoj, a ovoj iz rijalitija nisi – rekla je Dobrojevićeva pred svima.

NOVI ESTRADNI RAT: Kija brutalno ISPROZIVALA Editu! Napada me devojka koja provodi vreme u STANU MOG BIVŠEG MUŽA!


scandal!Ivan Vučićević