Filip Mijatov, biznismen iz Londona, ponovo podiže prašinu u vezi s njegovim odnosom sa Anom Korać. On je ponovo uživo na Instagramu odgovarao na mnogobrojna pitanja pratilaca koji su se, logično, najviše interesovali za njegova razmišljanja o Ani, njenom dečku Davidu Dragojeviću i ljutoj suparnici Aleksandri Subotić, koju on podržava.

– O Sandri mislim sve najbolje! Bori se jako, podržao sam je… Sandra je super – priznao je Filip, koji je odgovorio i na pitanje da li može Anu da zamisli kao prodavačicu girosa, budući da je poznato da Dragojević drži kiosk za prodaju brze hrane.

– Mogu da zamislim Anu kako prodaje giros, što da ne! U beloj onoj uniformi, masna, prodaje giros… Što da ne – sarkastičan je bio Mijatov.

On smatra da su Anu napustili svi prijatelji, te da će joj posle Zadruge ostati samo David i majka Ljiljana.

– Nema Ana nikog, ljudi! Ona kad izađe, nema bukvalno nikog! Ona je malo po tim rijalitijima, sve su joj te drugarice poznate… Neće, brate, da se druže sa njom – verovatno bi je podržale tamo, a niko nije ustao sem majke njene. Ona će samo da ima Davida i to je to – zaključio je Mijatov, koji je šokirao sve kada je javno, bez dlake na jeziku, Anu Korać optužio za korišćenje narkotika.

– Da, Ana Korać je bila navučena na kokain, to sam već rekao, izjavljujem opet. Narkomanka je bila! Narkomanka… To znaju svi – rekao je Filip u svom živom uključenju na Instagramu.

ANA SAZNALA DA SU SE DAVID I ALEKSANDRA PIPKALI U IZOLACIJI: Subotićka joj sve SASULA U FACU, on pobegao!


scandal!printscreen, instagram