Slobodanu Radanoviću je preminuo otac 31. decembra, a ljudi ne prestaju da mu pišu poruke u kojima ga optužuju kako je loše što je istu tu noć nastupao na jednoj žurci.

“Kako te nije stid. Otac ti leži mrtav, a ti pevaš baš taj dan, žalosno. Šta su ti pare, niko ti nije bitan, pa čak ni najmiliji“, samo je jedna od poruka koja je stigla pevaču.

Toliki pritisak u najtežim trenucima za njegovu porodicu Sloba nije mogao da izdrži, pa je odgovorio ljudima koji su se mešali u njegov život i odluke.

“E sad ovako, ne volim o ovome da pričam, ali mi je pun kur*c vas mu*onja i pljuvača sa lažnih profila. Sloba je radio i radiće i pevaće, ne zbog para, ne zbog promocije, nego jer tako voli i oseća i jer bi njegov otac tako voleo. Slobu boli tuđa nesreća. Sloba se ne bi sladio kada bi neko morao da peva na dan smrti neke drage osobe. Sloba, ako može da pomogne i olakša bilo kome, poznavao ga ili ne. Slobu boli kur*ac za pare. Sloba nikad ne potencira to, ali sad hoće, jer Sloba bar dva nastupa mesečno pokloni u humanitarne svrhe. Taj isti gad, ološ i smrad Sloba je možda pomogao baš tvom rođaku, komšiji, prijatelju. Je*em li vam seme poremećeno”, napisao je pevač.

Kupite SCANDAL! PAKAO SE NASTAVLJA! POSLE OPERACIJE DESNE RUKE LEKARI SE BORE DA SAČUVAJU BRENU! Lukas u panici! Dragana VARALA EDA SA JOŠ JEDNIM OŽENJENIM! (VIDEO)


scandal!printscreen, instagram