U najgledanijem muzičkom takmičenju za najmlađe Pinkove zvezdice, talentovani Petar Bulatović iz Podgorice je svojom šarmantnošću i vokalnim sposobnostima stigao do petog kruga.

U svim prethodnim krugovima ovaj dvanaestogodišnjak se trudio da da svoj maksimum, a pošto je postigao zavidan uspeh u ovom takmičenju, na pitanje da li se nada super finalu evo šta je odgovorio.

“Zadovoljan sam svojim uspehom, jer je velika stvar uopšte kvalifikovati se za ovo takmičenje. Došao sam ovde prvenstveno da pevam i da steknem iskustvo, ne razmišljam još uvek o superfinalu”, rekao je Petar, a piše Telegraf.

Za postignut plasman u ovom takmičenju bili su potrebni sati napornog vežbanja, a sa svim tim Petar se izborio uz pomoć svog mentora i podrške svoje porodice.

“Sa mnom radi mentor Frenki Bogićević sa njim vežbam nedeljno nekoliko puta. Biramo zajedno pesme sa roditeljima i bratom. Uvek pevam pesme koje mi leže i to je najčešće pop folk”, rekao je on.

Ovaj talentovani dečak je sve napore uložio u muziku i ovom sferom bi i voleo da se bavi u budućnosti. Pored pevanja, Petar svira i klavir, pa je svaku poru svog života obojio muzičkim tonovima.

“Pored pevanja, ja sviram klavir, tako da sam potpuno posvećen muzici i tamo se i vidim”, bio je potupno siguran.

Petar će ponovo stati na veliku scenu Pinkovih zvezdica sa još sedmoro talentovane dece, zato ne propustite ovo muzičko takmičenje i budite uz televiziju Pink u petak od 21:45, a prisetite se i nekog od njegovih najboljih nastupa:


scandal!printscreen