SCANDAL! U NOVOM BROJU DONOSI:

Kako za SCANDAL! tvrdi pouzdani izvor, Tanja Savić krije aferu sa jednom zvezdom Granda! To joj se desilo pre šest meseci, pa sada moli Boga da njen muž Dušan ne sazna ništa!

NAPUŠTA ZADRUGU! Sutra ga vode na OPERACIJU – Zaboravio na kamere pa mu izletelo! (VIDEO)

HEROINA UGLEDALA SVETLOST DANA! Anastasija Ražnatović obradovala publiku novom pesmom!

Snimak kao DOKAZ da su Iva i Karić imali S*KS?! Ona navlači GAĆICE, pa traži maramice! (NECENZURISAN VIDEO)

– Ne mogu da kažem o kome se radi, ali on je oženjen, pripada zvezdama Granda – započinje izvor za SCANDAL! i nastavlja:

– Dugo je na estradi i poznat je kao švaler jer spopada i udate i slobodne! Stalno se piše o njegovim avanturama! Ma nema koga nije muvao, svima redom deli komplimente! E tako se pre šest meseci zalepio za Tanju kao krpelj! Te lepa si, te slatka si, pa ajmo na piće, danima joj je slao poruke. Međutim, Tanja Savić je kulturna, patrijarhalna i normalna žena, verna je mužu. Sve te poruke je obrisala, blokirala je navalentnog kolegu, a kad bi Dušan za to saznao, pretukao bi ga! On nikome ne dozvoljava da se tako ophodi prema Tanji, jer zna da je ona kao sunce dobra i verna. Tanju pak to i ne dotiče, zna ko je i šta je, a ko god da je muva, ona ga samo blokira i reši problem po kratkom postupku – završava izvor za SCANDAL!


ScandalFoto: Ivan Vućićević