Zvezda “Zadruge” izgledala je potpuno drugačije na proslavi svog punoletstva u Kačarevu.

Plavokosa pevačica Teodora Džehverović, koja je širokoj javnosti postala poznata tokom učešća u rijalitiju “Zadruga”, važi za jednu od najtalentovanijih i najlepših pevačica na našoj javnoj sceni.

Teodora mnogo ulaže u svoje scenske nastupe, ali i fizički izgled, koji se u ogromnoj meri promenio u odnosu na period kada je bila srednjoškolka. Atraktivne i provokativne odevne kombinacije sastavni su deo svakog njenog javnog pojavljivanja, a svoj izgled dodatno je stavila u prvi plan farbanjem svoje smeđe kose u platinasto plavu i jakom scenskom šminkom, s kojom izgleda znatno starije.

Ipak, tokom svog adolescentskog perioda, danas atraktivna Teodora izgledala je potpuno drugačije – umesto blajhano plave imala je prirodnu, smeđu kosu, diskretnu šminku, a za proslavu svog punoletstva odabrala je drečavu pink haljinicu, ljubičaste cipele i plave kićanke kojima je ukrasila svoje uši.

Sudeći prema komentarima na društvenim mrežama, Teodorin stil danas je neuporedivo bolji od onog koji je imala kao srednjoškolka, kada je, saglasni su svi, takođe bila izrazito lepa.

PREPUCAVANJE POSLE RASKIDA: Oglasio se Teodorin BRAT, Anđelo mu BRUTALNO odgovorio (FOTO)


scandal!Ivan Vučićević, Instagram