Kada je saznala da je njena ćerka Teodora Džehverović iznajmila kuću od 5.000 evra i pukla još toliko za piće, skup šampanjac i hranu samo da bi proslavila rođendan, Goci Džehvi pao je mrak na oči! Toliko je pobesnela da se sve orilo od svađe između majke i ćerke!

– Iako Teodora sada radi punom parom i super zarađuje, za Gocu su to velike pare! Ona se mnogo mučila u životu, pa i sada kada ima, štedi i misli na svaki dinar – započinje izvor za SCANDAL!  i nastavlja:

Kupite SCANDAL! LUNA KRIJE LJUBAV SA OVIM PEVAČEM! Anabela ih pokriva! ANASTASIJA SE PLAŠI DA CECA NE SAZNA OVU ISTINU! Mateja IMAO BURNU PROŠLOST SA KAĆOM GRUJIĆ! (VIDEO)

Luna popljuvala Gastoza – “SLAGAO JE! Muka mi je više od njegovih igrica i provokacija!”

Brena ulaže 2 miliona evra u nekretnine! Goreće Novi Sad!

– Goca nije ni znala da Teodora sprema gala proslavu, slučajno je čula dok je prepričavala drugarici šta je sve obezbedila, pa je žena ostala van sebe! Ma vikala je na sav glas: Kome daješ 10.000 evra?! Kakav bre šampanjac! Jesi li ti, dete, poblesavila, ko ti je popio svu pamet! Da li si normalna, otakzuj to! Ceo život te učim da budeš skromna, a ti sad nešto izigravaš – prepričava naš izvor i dodaje:

– Znate kako je Goca glasna i stroga, orilo se naselje od njene dreke! Međutim, Teodora je ostala pri svome! Objasnila joj je da radi i nastupa i da je zaslužila da se počasti. Na kraju Goca nije imala kud, legla je na rudu, ali je upozorila da štedi i da se više ne razbacuje jer se nikad ne zna kad može da udari kriza – zaključio je izvor za SCANDAL!


ScandalRajko Ristić