Teodora Džehverović sve i da hoće, ne može ništa da sakrije od svoje majke Goce Džehverović, čuvene mama Džehve! Naime, nedavno je mlada pevačica razgovarala telčefonom sa svojom drugaricom i tom prilikom komentarisala jednu od mnogih Lukasovih hit pesama, ali nije ni slutila da njena mama sve to pomno sluša i da joj je iza leđa!

TEODORA, SAMO TI JOŠ ON FALI!

Kako piše novi SCANDAL!, kada je Teodora završila razgovor, Goca joj je tako očitala bukvicu da više neće pomisliti ni na jednu Acinu pesmu. A, kamoli na njega!

– Teodora je sedela na terasi svog stana i ćaskala s drugaricom, a Goca je bila u stanu i nešto je radila. Razgovor se vodio o Lukasu i njegovim hitovima, pa je Teodora, onako sva ushićena, rekla drugarici: Jao, kakav je ovaj Lukas! Koja je to energija, pa on kad peva, i glupa pesma je hit! Baš bi bilo dobro da imam duet s njim – prepričava  izvor za SCANDAL! i dodaje:

PROČITAJTE JOŠ: Marina TEŠKO BOLESNA zbog Darka! Plaši se da će ih kamataši SVE POBITI!

PROČITAJTE JOŠ: SCANDAL! paparaco! BAHATA Ana Nikolić!

PROČITAJTE JOŠ: Bosanac i David ZARATILI! “Dosta si se FOLIRAO za vreme KORONE!”

– Naravno, Teodora nije imala pojma da Goca sve čuje, pa se prestravila kad je majka ciknula na nju: A Lukasa hoćeš, je li?! Samo ti još on treba! A njemu je malo žena, pa sad još samo tebe da smota! Da te nisam više čula to da pričaš, sve ću kosti da ti izlomim! Ma ima da te bijem sve dok ti ne izbijem Lukasa iz glave, jesam ja tebe rodila da praviš budalu od sebe! Njemu čoveku svaka čast, ali nemaš ti šta da tražiš s njim! Dok sam ja živa, to se neće desiti… Samo još da te mediji razvlače s Lukasom i ima da te ubijem, pa ću onda ja da se obesim – urlala je Goca, a Teodora je uzalud pokušavala da je smiri i da joj objasni da je samo komentarisala Acine uspehe i pesme, te da ga nije gledala kao frajera. Džaba, Goca je uvek u fazonu bolje sprečiti, nego lečiti, pa je samo dodala još da može duet da snimi sa starijim kolegom, ali samo pod uslovom da se oko svega dogovaraju u njenom prisustvu”, završio je izvor blizak pevačici za SCANDAL!.


MARJAN KAMENOVIĆ/SCANDAL!IVAN VUČIĆEVIĆ/SCANDAL i INSTAGRAM