Pevačica Tijana Dapčević sa mnogo emocija pratila je sestrin nastup na Evroviziji, a nakon što je sinoć Tamara Todevska odvela Makedoniju u finale sigurna je da sestra ima šanse za pobedu na takmičenju.

Ja sam najponosnija sestra u Evropi trenutno. Stvarno nisam pristrasna, ona je prosto bila najbolja – kaže Tijana za “Blic” i dodaje:

– Nakon Tamarinog nastupa me je zvala Marija Šerifović i jednoglasno smo se složile da je Tamara vokalno bila najbolja na celoj “Evrovziiji”, tako da nisam subjektivna.

Pevačica otkriva zašto nije poslušala njene savete oko nastupa na takmičenju.

– Tamara nikad nema tremu, ona nije tremaroš kao ja. Pitala me je za savete i konsultovale smo se, ali ih nije upražnjavala na kraju, prosto je išla putem koji je ona zamislila – navodi Dapčevićka.

Pevačica je prokomentarisala i srpsku predstavnicu.

Nevena je stvarno bila na visini zadatka i osvetlela je obraz naciji. Odlično je pevala i sjajno joj je izgledao nastup. Svideli su mi se i Šveđanin i Italijan ali moram da kažem da navijam za sestru u finalu – iskrena je ponosna sestra koja smatra da je Tamara uradila pravu stvar što je odabrala da predstavlja Makedoniju sa baladom:

“Evrovizija” je stvarno druga planeta. Tamo idete ili sa baš dobrom baladom sa kojom ćete da pokidate ili sa kompletnim cirkusom. I Tamara dok je birala pesmu isto je razmišljala i naravno odlučila se za baladu jer ima odličan i moćan vokal – objašnjava Tijana.

 


scandalIvan Vučićević