Još uvek nerazrešeno ubistvo pevačice Jelene Marjanović Krsmanović i dalje je svima u gorkom sećanju.

Danas, tri godine kasnije, njena koleginica Tina Ivanović prvi put javno govori o porukama koje je dobila nekoliko dana nakon što je beživotno telo mlade pevačice pronađeno na nasipu u Borči.

Užasne poruke su mi stizale na Fejsbuku, naježim se kada se setim. Pisali su mi da će me ubiti kao Jelenu – počela je priču za Informer Tina, otkrivajući sadržaj samo nekih od poruka:

“Završićeš i ti u nekom jarku”, “Pazi kuda se krećeš, ti si sledeća”, “Doživećeš Jeleninu sudbinu”…

Bila sam prestravljena dok sam čitala šta sve hoće da mi urade. To su strašne pretnje, iako možda taj neko nije mislio da to stvarno uradi, ali ja nisam znala da li je ozbiljan ili nije. Ima mnogo bolesnih ljudi koji šetaju gradom, zbog toga sam se često trzala na ulici, okretala sam se da vidim da li me neko prati… A sa druge strane, nisam mogla da se zatvorim u kuću. Dugo sam se borila da prevaziđem strah, i hvala Bogu, uspela sam u tome – nastavila je i dodala:

Na početku sam bila potpuno sluđena zbog pretnji, razmišljala sam da se obratim policiji i ni sama ne znam zašto to nisam učinila. Nemam obezbeđenje, nikad ga nisam ni imala, pa ni tada nisam angažovala momke da me čuvaju. Tu je Zvezdan kao moje lično obezbeđenje. Doduše, i ja znam da se odbranim, ali otkud znam na kakvog ludaka mogu da naletim. Ne daj Bože nikome ovo kroz šta sam prošla. Bilo, ne ponovilo se!


scandalIvan Vučićević