Pevačica i bivša učesnica rijalitija ”Zadruga” Nadežda Biljić otkrila je danas na svom profilu na Instagramu da je u blagoslovenom stanju, a kao dokaz priložila je i fotografiju testa za trudnoću. Nadežda se odmah oglasila za Pink.rs i otkrila da je otac deteta Toma Panić, koji ju pre oko mesec dana pretukao i sada ima zabranu prilaska pevačici.

Budući da je Nadežda izjavila da je presrećna zbog prinove, kao i da veruje da će se sve rešiti po pitanju njenog odnosa sa Panićem, kontaktirali su Tomu.

– Da, fotografiju koju sam objavio dobio sam od svoje majke, koju je njoj Nadežda prosledila. Istina je i drago mi je što ću postati otac, ali sada u ovom trenutku ništa ne mogu da uradim, jer čekam još mesec dana da prođe ova zabrana prilaska, pa ću je tada pozvati i onda ćemo sesti i porazgovarati šta i kako ćemo dalje, do tada je neću kontaktirati. Voleo bih da Nadežda izgura ovu trudnoću i da bude sve kako treba, a verujem da će biti. Svakako se radujem što ću postati otac – rekao je Toma za Pink.rs.

Podsetimo, Pink.rs prvi je pisao o Nadeždinoj trudnoći kada je ona pre nešto više od mesec dana bila u poseti ginekologu.

NIJE PRIVEDEN ZBOG MENE, GONE GA OD RANIJE… Nakon što je Toma Panić lišen slobode oglasila se i Nadežda!


scandal!printscreen