Učesnik Zadruge 3, Vladimir Tomović, kad je van rijalitija prilično je aktivan na društvenoj mreži Instagram, gde javno iznosi stavove, mišljenje, ali neretko i pokaže simpatije prema pripadnicama lepšeg pola koje su javne ličnosti.

Jedna od njih je glumica Lidija Vukićević, koja i u šestoj deceniji izgleda bombastično, kojoj je Vladimir pre nekoliko meseci javno čestitao rođendan.

Dalila je nedavno podsetila đetića na to što često komentariše fotografije popularne glumice, optuživši ga da “voli matorke”, na šta se Vladimir branio time da je Lidija njegova drugarica i da se poznaju dugo.

Tomović je takođe istakao da se dugo godina druži i s pevačicom Bubom Miranović, a da li se Vladimir zaista loži na starije dame, nije nam poznato, kao ni to koliko je zaista blizak s pomenutim damama.

Kupite SCANDAL! Tortina strina očajna: DRAGANA JE EDU STAVILA NEŠTO U JELO! ŽENA MU SE OSUŠILA! SAMO PLAČE, UMREĆE ZA NJIM! PLUS: PRVA ispovest njegove prevarene žene! Brena napala Stefana zbog snajke: NEĆU PROSTITUTKU U KUĆI!  (VIDEO)

lidija


scandal!instagram