Retki se mogu pohvaliti da su ostvarili svoje snove usprkos svim preprekama, a kada pričamo o onim pevačkim,uspeh je tim veći.

Jedan od onih koji slobodno može stati iza takvih izjava je Toni Cetinski, jer godinama je najtraženiji pevač, na samom vrhu scene, a generacije obožavatelja podržavaju ga u njegovom radu.

Upravo stoga Tonijev aktuelni hit ‘Kao u snu’, na najlepši mogući način opisuje njegov pevački put koji traje duže od dvadesetpet godina. Nova pesma “Kao u snu”, za samo tri nedelje emitovanja, osvojila je srca svih, publika ju je zavolela na prvu, a Toni je sada kao zahvalnost svima snimio i poseban video spot.

“Divno je kad imaš toliko ljudi, koji takođe veruju u tvoje snove i da je sve moguće”, istakao je Toni.

Novi video spot sniman je na dve lokacije, u koncertnoj dvorani “Vatroslav Lisinski”, gde se menjaju kadrovi Tonija sa članovima zagrebačke filharmonije, kao i gudačima, i u Hrvatskom narodnom pozorištu, a imamo prilike da vidimo na delu baletske prvake.

Celom ovom pričom Toni pokazuje, kako mu ne nedostaje motiva za nove uspehe. Neumoran rad, prvenstveno na samom sebi, kao i na pesmama koje će objediniti na novom albumu, te bezgranična energija koju ulaže u svaki svoj koncert, kako bi fanovi bili što zadovoljniji, tek su mali delić formule za uspeh, koja Tonija Cetinskog godinama drži u vrhu najtraženijih regionalnih pevača.

Istovremeno sam Toni nikada, prema ocenama struke i publike, nije izgledao motivisanije i zadovoljnije.

Toni će se sa beogradskom publikom družiti 26. aprila u “Sava Centru” gde će ujedno i promovisati svoj novi album.

Toni Cetinski sad otkriva NOVE DETALJE o tragediji u kojoj je automobilom ubio čoveka


scandal!promo