Od utorka uveče gore Jutjub, društvene mreže i portali zahvaljujući novom singlu Milana Stankovića pod nazivom “Trans”. Kao što smo do sada od njega navikli i ovog puta pomerio je granice i iznenadio nas nečim kod nas do sada neviđenim.

Naime, Milan je za potrebe ovog, kao i naredna dva spota koji ce biti objavljeni kao trilogija, otputovao čak u daleki Tokio. Pesma je za nepuna 24 sata već imala milion pregleda i postala prva u trendingu u Srbiji, Crnoj Gori, BIH, Hrvatskoj i Sloveniji, a pored toga ušla je i u trending u Makedoniji, Austriji, Nemačkoj i Švajcarskoj gde se odlično kotira.

Milan je pesmu premijerno izveo u rijalitiju”Zadruga”, a popularni “zadrugari” su je sa oduševljenjem prihvatili, što je pored brojnih pozitivnih komentara koje Milan dobija još jedan od pokazatelja da je poznati pevač i ovog puta ispunio očekivanja i ima hit koji će se ovog leta svuda slušati. Po svemu sudeći “Trans” će naslediti prošlogodišnji hit godine “Ego” koji do sada broji 57 miliona pregleda .

U nastavku možete pogledati spot za pesmu “Trans” :

SCANDAL! u novom broju donosi! Milan Stanković odlepio za Kijom! Želi da je smuva!


scandal!Ivan Vučićević