Naši učesnici sa novim maskama, u novim kostimima, u novim likovima, sa novim zadacima. Prva je nastupila Ivana Peters Cardi B. Poznata pevačica je u jednom delu teksta napravila grešku što je odmah podvukla ali niko to od članova žirija nije primetio.

Uroš: Nisam imao svest da si to ti. I slušam i gledam Cardi B, to nije tvoj tonalitet, karakter ali ceo ugođaj koji si stvorila je senzacionalan, bez ikakvog preterivanja. Ceo taj bitchy stav nema veze sa tvojom prirodom.

Viktor: Nisam primetio nikakvu grešku. Ja najviše volim tvoj rad iz perioda „Who is the best“.

Dubravka: ja sam gledala u nokte, ona je i nokte uradila za ovaj nastup. Nisam primetila grešku. Ovde uopšte nisam čula tvoj glas, a meni je to za imitaciju najdragocenije. Činilo mi se da je ovo za tebe bilo lako.

Dušan: zvučalo je jako dobro, Ivana je veliki izvođač. To su pitomi i samosvesni ljudi. Pružila si fantastičan ugođaj, meni je bilo super.

Posle težih i najtežih zadataka, još jedan veoma težak. Pripao je… kome? Knezu, naravno. Kako je to kad kršan momak ponovo uđe u ulogu žene, ali potpuno drugačije od Zorice Brunclik videli smo večeras. … Uz mlade žene idu i cveće i muški mišići… Knez kao Senidah! I pokidao je i svi su popadali od smeha.

„Čini mi se da Senidah ide češče u kozmetičke salone“, našalila se Marija na račun Kneževe transformacije u ženu. „Jedva sam ovo preživeo“ jadao se Knez, a Marija je nastavila da citira Kneza: „Moram pre spavanja da probam, i kad ustanem moram da probram jer ovo mi je najteži zadatak!“. „Pa zar nije, pa zar nije. Ljudi, sve su uradii da mi otežaju, ali sve…“, nasmejao se Knez.

Viktor: mi smo popadali od smeha, svaka ti čast brate, ne znam odakle bih počeo. Prvo, neverovatna mi je tvoja glasovna transformacija, ona ima dubok glas, ti nemaš toliko…. Skinuo si je svaka čast.

Duda: ja sam se beskrajno zabavila, za ovo je potrebna hrabrost! Skinuti se u taj body i ponašati se kao da je sve normalno ali ti si to uradio kao da ti je to prijalo.

Knez se složio sa Dubravkom „Za ovo je stvarno bila potrebna hrabrost“.

Dusan: Molim te nemoj više da me gledaš kada budeš bila plava žena, ja imam svoje slabosti. Bila si jako lijepa Senidah i očarala si pubiliku. Crk’o sam od smeha, pričaćemo kad se presvučeš.

Uroš: Sine šta da ti kazem, ti posle ovog serijala treba da promeniš prezime u Caričić.  Ti si mega car, nema ti ravnog. Svaki put kad igraš ženu, to je ludilo…ne znam da li sam ikada video bolju transformaciju u ženu. Tvoje transformacije iz muškarca u ženu su najubedljivije!

„Nemoj molim te da mi to radiš, treba da idem u CG“, kaže Knez.

Keba i Pagonis nastupili su kao Mik Džeger i Tina Tarner.

Uroš: Fascinantno kod Kebe je što je skinuo Mikove pokrete, sitan hod do tančina. Nastup je bio čista pankčina. Vi ste razvalili. Bilo je ludilo, kad god ste vi tu, šou je zagarantovan.

Duda: Energetski šok. Ako smem da poredim sa prethodna dva nastupa, meni je ovo najbolji Kebin nastup. On uvek podigne atmosferu, podigne publiku, zabava je tu svakako ali što se tiče imitacije i glumački,  najbolje do sad. Baš sam bila iznenađena. Ovo je bio više duel nego duet. Energetska bomba.

„Ne boli me više noga“, kaže Keba.

Dušan: mislim da je večeras Keba izgledao, a Pagonis pevao imitaciju. Ovo je originalan tonalitet u kojem Tina Tarner peva. Zajedno ste mi bili vrlo energični.

„Dule, mogu nešto da kažem. Misim da imam bolje telo nego Mik ako nisam bolje pevao“, nadovezao se Keba.

Viktor: Izgledate i pevate fenomenalno. To je ta komedija koja jepotrebna ovde, ubedljivi ste, verujem vam. Pogodili ste meru.

Nakon energetske bombe, usledile su mirnije, dalmatinske note i Daniel Kajmakoski kao Petar Grašo. Ovo je bio naporan zadatak za Daniela koji je poznat po nežnom glasu za razliku od Graša.

Dušan: deluje kao relativno lak zadatak, ovo je jedna balada, a toliko je to komplikovan zadatak za fantastičnog pevača iz Makedonije koji ima suprotne figure u pevanju. Meni je bilo prijatno da te slušam i pokušao si da verno da doneseš njegovu boju. Jer mnogo je hrabrije ući u imitaciju nego se braniti od nje.

Duda: mnogo mi je prijalo posle ovog energetskog šoka koji smo imali. Ovde je vokal bio ključ svega, nema mnogo prostora za imitaciju. Ali najbitnija je ta emocija i to u glasu što sam ja čula i osetila.

Uroš: tvoja imitacija je bila najzahtevnija i najteža. Pevaš iz potpuno drugačijeg tonaliteta, čisto. Grašo peva veoma grubo ali u višem tonalitetu od tebe. Ali ti si dočarao taj dalmatinski soul prepoznatljiv kod Tonija Cetinskog i Olivera Dragojevića. Ti si preneo Graša kroz nastup. Za mene si bio Grašo, znam čoveka lično, bio sam mu na svadbi u Andjelima 3, imamo i fotku Žika, ja i Grašo…on je sjajan tip i izuzetan pevač. Oni imaju svoju boju i ti si u to ušao, i dao si pun doživljaj.

Viktor: nisam toliko upoznat sa likom i delom Petra Graša. Ovo je zvučalo fenomenalno, postigao si emociju za ovakvu pesmu. Pevaš fenomenalno majstore, svaka čast!

Šumadija u malom. Era Ojdanić i Bora Drljača sa svojim ulogama u Editinom zadatku.  Aradinovićevase večeras našla u potpuno drugačijoj ulozi od dosadašnjih. Kao Era Ojdanić. Boro Drljača kao Batman i Era Ojdanić kao mali pauk koji se spuštao sajlama sa plafona iznenadili su sve u studiju.

Era je bio oduševljen Editom: „Krajica, kraljica, kunem vam se, original, ista!! Pozdrav za milionske gledaoce ove emisije, ljubi vas i voli Era!“.

Uroš: Ovo je ono zbog čega se ovo zove šou, bila si nestvarna. Ja te uopšte nisam prepoznao, ti si sedela tu sve vreme….  S tim što se Era se stalno prodaje kao Šumadinac, a on je iz Visoke, a to je u Starom Vlahu. On je Starovlah, nije Šumadinac i manite više tu priču. On u Šumadiji uzima pare, zato što su Starom Vlahuverovatno malo  tvrđi na džepu…nasmejao je sve Uroš svojim komentarom.

Duda: Uroš sve zna, bojim se malo. Nije ovo bilo uopšte lako za Editu ali dopalo ti se… skinula si skroz one pokrete, držanje, sve. Ni ja je nisam prepoznala. Zanimljivo mi je bilo da te vidim i ovako ali ipak jedva čekam da se vratiš u ono drugo.

Viktor: Ja kad kažem Edita Aradinović, kažu to je mnogo dobro riba ali ovo stvarno…. Mislim da je stvarnobio jako težak zadatak. Teško poništiti se i ući u Eru, maska je super.Momci, kolo, pokret, ali najboja mi je maska Bore Drljače. Ko je to ispod?

Dušan: bio je strašan šou. Bilo mi je drago da vidim svoje junake iz stripova, malo su propali. Jako sam zadovoljan. Malo mi je Betmen propao, Supermen se još uvek drži.

Usledio je još jedan energičan nastup – Ana Kokić kao prava zavodnica Bijonse i Aleksa Jelić kao Bruno Mars.

Viktor: too cool, stvarno svaka čast. Bravo, bez obzira što ovu pesmu ne mogu da podnesem od Bruna Marsa, svaka čast. U originalu je bila. Probudila je u meni tu nervozu, tako da si uboo pravo u metu, Ana svaka čast, šta da kažem, ti si šampion ove igre.

Duda: Od Alekse sam očekivala da će da igra ovako kao što je igrao, svaka čast ali Ana, ti si potpuno ravnopravni partner u ovome. Lepša si od svih žena koje ovde imitiraš.

Dušan: koregorafija je bogata i komplikovana i to mogu da izvedu samo kraljevi igre. Tačka je potpuno uspela, užasno je teško i ovakav nastup se vežba mesecima, a vi ste u kratkom roku napravili pravu zabavu.

Uroš: bili ste maestralni, vi niste too cool, vi ste two unlimited. Scenski kompleksno, slojevito, sve vreme ste bili u pokretu, a ništa sem čistog vokala se nije čulo. Ana ti si toiko podsećala na Bijonse da je bilo nerealno. Scena se tresla i to je bio jedan zemljotres u pravom smislu te reči.

Energetska bomba nije prošla. Željko Šašić kao Nele Karajlić je ponovo zapalio scenu uz bend koji je svirao uživo.

„Ovo je bio najteži zadatak, ima teksta kao Gorski Vijenac“ prokomentarisao je Željko Šašić imitirajući Kneza.

Uroš: mislim da si dobio najteži mogući zadatak od svih zato što je Nele Karajlić jedinstvena ličnost, on je ne samo frontmen, on je kompleksan autor i zabavljač. I on je celu tu roknerol scenu shvatio kao mjuzikhol. On ima i društveni komentar, produbljuje kroz jednostavne priče o životu šta je to u stvari naš zivot i kako se raspao u paramparčad.  Bio si pravi. Gledao sam njihov prvi nastup u Beogradu i izgledao je upravo tako kako si ti izveo, hvala ti na tome.

Duda: ovde nema ništa do pola, sve je do kraja. Polovinu sam nastupa provela brinući da Uroš ne sruši sto. Bilo je glumački cmok.

Dušan: dva člana benda su Neletova pa bi oni možda bili kompetentniji da kažu kako je bilo.

Viktor: pohvalio bih bend koji je svirao uživo. Ti si šoumen. Mnogo mi je drago što ovaj šou postoji zbog vas da bi ljudi videli kakve talente sve imate. Tebi svaka čast, tvoje pevanje ne bih komentarisao. Toliko puta sam te slušao uživo.

Katarina je oborila sve s nogu kao zvezda Bili Ajliš.

Viktor: znamo se iz serije Folk, bila je mnogo mladja, znao sam da si talentovana, ti možes sve, svaka čast.

Uroš: ta njena energija koja je prepoznatljiva, da je spakuješ u sebe, a da se oseća energija, to je stvano talenat.

Pokidala si! Bili je najutentičnija pojava poslednjih godina, ona je autor svojih pesama, a tek treba da napuni 18 godina. Kaća je izvela sve to kao Bili koja ima strahovitu dinaimku koja proističe iz basova…ona se nikada ne smeje na fotografijama. Ti si sve to izvela i svaka ti čast, ovo je bio nastup jedan na jedan.

Duda: fenomenalno. I da nismo čuli ovo objašnjenje, sve smo videli na ovoj sceni. To nije samo pokret, već pogled, to je to.

Dušan: ovo je bilo jedan kroz jedan. Vidi se da si u tome sto posto i ovo je večeras bila najbolja imitacija, i precizno najbolje od svega večeras.

Nakon glasanja članova žirija i samih takmičara, pobednica treće epizode je Katarina Bogićević kao pojedinačan takmičar, tj. Pobedio je tim druge sezone koji čine Katarina i Keba.

Ček od 1000 evra biće uručen Udruženju omladine i dece sa poremećajem u razvoju u Podgorici.

 

Kupite TV PLUS tabloid za samo 30 dinara! Đanijevu LJUBAVNICU SLAĐA JURILA NOŽEM! Zbog abortusa MILJANU PROKLELA ZOLINA MAJKA! Ljubi Pantović ZABRANJEN ULAZ U ŠVEDSKU?! (VIDEO)


promopromo