U javnost je pre nekoliko dana dospela informacija da je Lazić od doktora tražio da mu “donesu nešto”, pa su po svoj prilici njegovi prijatelji odlučili da mu ispune želju

Pevač Darko Lazić i dalje se nalazi u KBC Zemun, a zbog njega je, kako Alo! ekskluzivno saznaje, angažovana i policija koja je opkolila bolnicu.

Naime, kako izvor iz bolnice otkriva, zbog pevačevih problema sa narkoticima, nekoliko dilera pokušalo je da unese nedozvoljene supstance u Darkovu sobu, zbog čega su morali da angažuju organe reda.

– Haos je zbog Darka u bolnici. Malo je sve preuveličano ali policija mora da stoji i vodi računa o tome šta se unosi u bolnicu. Već su pokušavali da unesu nedozvoljene supstance – otkrio je izvor za Alo!

Podsetimo, pored brojnih problema sa prelomima kostiju, unutrašnjim krvarenjem, otkazivanjem organa i hematomima po telu, lekari imaju problem i sa apstinencijalnom krizom kroz koju pevač prolazi od momenta kad se probudio iz veštačke kome.

U javnost je pre nekoliko dana dospela informacija da je Lazić od doktora tražio da mu “donesu nešto”, pa su po svoj prilici njegovi prijatelji odlučili da mu ispune želju, verovatno nesvesni da bi to moglo dodatno da mu ugrozi život, pa možda čak i izazove tragediju jer je njegov organizam a pogotovo pluća u strašno lošem stanju.

U ponedeljak je jedan muškarac pokušao da unese nedozvoljene supstance ali ga je medicinska sestra primetila i odmah pozvala obezbeđenje.

Darku Laziću posle oporavka sledi ZATVOR! Pogledajte njegov policijski DOSIJE!


scandal!Ivan Vučićević