Glumica Milena Radulović skrenula je pažnju na sebe ulogom u filmu “Balkanska međa”, u kojem tumači lik Jasne Blagojević.

Pošto je glumica po prirodi jako skromna, te joj je u brojnim intervjuima jako teško da hvali sebe i da uopšte priča o sebi, retko ko bi pomislio da su njeni roditelji zapravo imućni.

Naime, Milenin otac već dugo ima svoj biznis. On drži jedan poznati salon automobila, te je s obzirom na to s godinama zaradio velike pare.

Iako Radulovićeva gotovo nikad ne priča o porodici, ona je u jednom intervjuu za “Story” izjavila da su joj roditelji bezrezervna potpora.

Glumica je već četiri godine u vezi sa kolegom Radovanom Vujovićem koji joj daje i naiskrenije kritike:

– Radovan je stariji, iskusniji i od početka naše veze ugledam se na njega u glumi jer je posvećeni umetnik. Pomaže mi kad mi je potreban savet. Nema želju da me kritikuje, ali sve vidi i usmerava me. Imam njegovu bezrezervnu podršku. – rekla je Milena svojevremeno za “Gloriju”.

Kada su u pitanju njene emocije, Milena je za “Blic” priznala da je jako emotivno, a objašnjene za to je našla i u svom horoskopskom znaku!

– Ja sam neko ko jako lako sa ljudima komunicira, ko je jako otvoren. U svoj toj otvorenosti, te emocije čovek zakopa. Istina je da sam strašno emotivna. Vodolija sam u horoskopu, a u podznaku Rak. Rak je ogromna emocija. I kad gledam film, kad čitam film, rasplačem se i na lepo i na tužno. To je moja strana. Mada u životu ne pokazujem to tako hrabro. Ranije sam imala štit i bila sam vrlo zatvorena u tom smislu. Valjda iz nekog straha da vas ljudi ne povrede i ne saznaju kako se zaista osećate. Kako sam starija, shvatila sam da što čovek više pokazuje emocije, a ja ih imam napretek, da je čovek slobodniji i zreliji. Ako ste iskreni sami sa sobom, nije bitno ko o vama šta misli. Ko vas voli i ko treba da vas voli, voleće to i ceniti – kaže Milena za “Blic”.

Na pitanje da li joj prija kada za sebe čuje da je jedna od najlepših glumica, kaže:

– To ne može da ne prija, ali nemam nikakav odnos prema tome. Zahvalim se ako to neko zaista misli i to je to.

 

Kupite SCANDAL! Milošu Bojaniću POBEGLA ŽENA! Davidova ispovest posle veridbe: ANI SAM PRUŽIO ŽIVOT KAO NA FILMU! Miljanino TAJNO PISMO ZOLI! (VIDEO)


scandal!instagram