Iza nas je još jedna burna noć u Zadruzi. Došlo je do žestokog okršaja kada je Ermina Pašović napala Mensura Ajdarpašića.

Dok je Ermina govorila Crnogorac je sve vreme dobacivao, što je nju izbacilo iz takta pa je rešila da se fizički obračuna sa njim.

Kupite SCANDAL! Šok paparazzo: OVO JE VERENIK MILICE PAVLOVIĆ! Otkrivamo od čega boluje: BRENI SE KRIVE ŠAKE DOK DRŽI MIKROFON! Dragana KRIJE PROŠLOST SA MARKOM MILJKOVIĆEM! (VIDEO)

BEKSTVO IZ ZADRUGE PREKO KROVA! Obezbeđenje hitno reagovalo – DRAMA u Beloj kući! Isplivao necenzurisan snimak!

Bomba vest – MILJANA SE VRAĆA U RIJALITI! Staje pred kamere sa malim Željkom!

Ermina je u jednom trenutku uzela flašu u ruke i iz sve snage gađala Mensura. Tom prilikom ga je pogodila u glavu, a  obezbeđenje nije stiglo da reaguje. Potom je Ajdarpašoć nastavio da se smeška kako bi pokušao još više da je isprovocira, ali mu to nije pošlo za rukom.

Iako je strogo zabranjeno čak i polivanje, a tek fizički kontakt, produkcija je munjevito reagovala i kaznila Erminu nedeljnim honorarom. Doduše, Mensurovi fanovi su besni jer smatraju da je diskvalifikacija jedina prava kazna za Erminu kako bi se dalje nasilje potpuno izbacilo iz “upotrebe” u Zadruzi.


ScandalScandal