Žiža Stojanović u nedelju uveče napustila je Zadrugu, a za novog vođu odabrala je Miljanu Kulić. Miljana je sinoć imala zadatak da, kao i svaki vođa do sada, odabere dva potrčka koji će čitavu nedelju spavati odvojeni u izolaciji, a ona je odlučila da to budu Kija i Sloba. Ovo je Lunu dovelo do suza i histerije, ali taman kada je pomislila da je to najgore što trenutno može da je snađe, usledila je još jedna neočekivana odluka.

Prethodno veče u Zadruzi proteklo je veoma burno, s obzirom na to da je Luna Đogani teško podnela Miljaninu odluku da Sloba, koji je prošle nedelje bio potrčko sa Janjušem, i ove nedelje bude u toj ulozi, ali ovog puta sa svojom još zakonitom ženom, Kristinom Kockar.

Međutim, tu nije kraj, jer je Veliki šef saopštio učesnicima da ove nedelje niko neće biti izbačen, te da će Miljana biti vođa dve nedelje, a Kija i Sloba potrčci dve nedelje. Miki, koga je Kulićeva odabrala za omiljenog zadrugara, takođe će imati tu ulogu nedelju dana duže.

Uz ovu, Veliki šef je saopštio još jednu odluku, a to je da će u subotu biti vanredno izbacivanje.

Luna je doživela potpuni šok kada je ovo čula, dok Kija nema problem s tim što će naredne dve nedelje spavati pored Slobe. Ona je sinoć u razgovoru sa Drvetom mudrosti rekla da joj prija Slobino društvo, razgovori sa njim i njegov humor. Već prve večeri, Kija je došla kod Slobe na krevet.

O kakvoj TREMI ti govoriš?! Zorica Marković očitala lekciju Luni Đogani

 


scandal!printscreen